-Xmas-

I’m dreaming of a pink Christmas! Op woensdag 26 december opent MaMa Kelly Amsterdam haar deuren voor buitengewoon veel exclusief brunchplezier. En een overheerlijk Kerstdiner. MaMa Style. Muziek, kreeft en knallende kurken. En natuurlijk veel meer Kerst-gezelligheid. 

Menu Xmas-brunch

Menu Xmas -dinner

Stay tuned voor de definitieve menu’s, maar blok alvast de datum in de agenda. Of geef alvast je reservering door. Op werkdagen, tijdens kantooruren en telefonisch. Op 020 – 225 26 84.

-Welkom-

Kip & Kreeft

-Crew Wanted-

Nieuws & Media

Iedere maandagochtend om 09.00 uur sharp komt er een nieuwe week vrij. Je kunt vanaf dit moment dus weer reserveren voor de betreffende week. En voor de momenten die onverhoopt nog niet vol zitten. Reserveren voor groepen vanaf 8 personen kan via dit formulier.

-Xmas-

I’m dreaming of a pink Christmas! Lees verder…

-Vaderdag-

Vaderdag bij MaMa Kelly wordt een feestje. Weten we nu al. Lees verder…

-Mother’s Day!-

Moederdag en MaMa Kelly zijn om vrij voor de hand liggende redenen een net zo onafscheidelijke als gezellige combinatie. Lees verder…

Franse landkip

We houden van een lekker stukje kip, maar vinden het ook belangrijk dat de kip een goed leven heeft gehad’. En zo is het maar net. Met nog ontzettend grote regelmaat krijgen wij de vraag waar onze kip eigenlijk vandaan komt. En waarom juist die MaMa Kelly-kip zo juicy en vol van smaak is. En dus reisden we af naar Frankrijk om een kijkje te nemen op de boerderij van de familie Bodin. En liepen we een dagje mee met de beroemde Franse scharrelkip. En tja, het kost ons misschien nét ietsje meer, maar dan heb je wel een kip waar je trots op mag zijn.

-MaMa’s Insta-