MaMa Kelly in Concert

Na de waanzinnig gezellige (en stuk voor stuk binnen 10 minuten uitverkochte!) zondagen met Tino Martin, is het de hoogste tijd voor een nieuwe serie van MaMa in Concert. Met deze keer een hoofdrol voor iemand die haar sporen dubbel en dwars heeft verdiend. Met een spreekwoordelijke gouden strot. Een zo mogelijk nóg mooiere lach. En die je gegarandeerd laat genieten van haar muziek. Met heel veel gepaste trots presenteren we je niemand minder dan Ruth Jacott. Tijdens MaMa in Concert op zondag 27 september.

Vanaf 12.00 uur schuif je weer aan voor een uitgebreide lunch. Met natuurlijk extra veel aandacht voor onze kip en kreeft. Om vervolgens die hele zondagmiddag in de watten gelegd te worden door onze crew. En te genieten van heel veel hele lekkere muziek. Een onbezorgde middag boordevol ontspanning.

Wat: MaMa Kelly #5
Wanneer: Zondag 27 september
Wie: Ruth Jacott
Prijs: € 100 euro per persoon, inclusief een uitgebreide 3-gangen lunch

Handig om te weten:
Kaarten zijn vanaf 4 personen te koop tot maximaal 12 personen*
De tickets zijn exclusief drank
*Bij minder dan 4 kaarten of bij meer dan 12 kaarten zijn wij genoodzaakt de reservering te annuleren.

Op vrijdag 11 september pakt MaMa haar liefde voor lekker eten en muziek nét even anders aan. Want in plaats van de inmiddels bekende zondagmiddag gezelligheid tijdens MaMa in Concert, gaan we deze keer op vrijdagavond genieten van een 4 gangen diner van sterren chef Dennis Huwae met heel veel live muziek. Met als guest of honor niemand minder dan Yves Berendse. Die op sophisticated wijze de avond muzikaal zal begeleiden. Vanaf 20:00 uur schuif je aan voor een avond puur genieten. Een gastchef heeft een buitengewoon tof en lekker menu samengesteld waarvan je de hele avond ongegeneerd van kunt smullen. Onze crew regelt dat het je aan niets ontbreekt. En de artiesten brengen dat beetje extra magic naar een avondje ontspannen.

Kaarten voor deze avond kosten €100,- en zijn inclusief het diner. Handig om te weten: tafels zijn beschikbaar vanaf 4 personen. En yes, we hanteren nog altijd de welbekende anderhalve meter afstand, en vragen je bij griepachtige klachten vriendelijk om thuis te blijven.

Wat: MaMa in Concert #4
Wanneer: Vrijdag 11 september vanaf 20:00 uur
Wie: Yves Berendse
Prijs: € 100 euro per persoon, inclusief uitgebreid 4-gangen diner

Handig om te weten:
Kaarten zijn vanaf 4 personen te koop tot maximaal 12 personen*
De tickets zijn exclusief drank
*Bij minder dan 4 kaarten of bij meer dan 12 kaarten zijn wij genoodzaakt de reservering te annuleren.

Vorig jaar stond hij nog groots bij onze buren in het Olympisch Stadion. Deze zomer doen we het een stuk intiemer. Bij MaMa Kelly Amsterdam. Op zondag 5 juli, zondag 26 juli en zondag 30 augustus presenteren we met trots MaMa in concert met niemand minder dan Tino Martin. Uiteraard met Quido van de Graaf gezellig aan zijn zijde. Zoals je weet mogen we ook tijdens dit lunchconcert slechts een beperkt aantal gasten ontvangen, dus zal dit zeer exclusieve (maar o zo gezellige!) optreden plaatsvinden voor slechts 80 gasten.

Wat: MaMa in Concert
Wanneer: Zondag 5 juli, Zondag 26 juli en Zondag 30 augustus 
Wie: Tino Martin
Prijs: €125 euro per persoon, inclusief een uitgebreide 3-gangen lunch

Handig om te weten:
Kaarten zijn vanaf 4 personen te koop 
De tickets zijn exclusief drank