Over Mama Kelly Amsterdam
Kip en Kreeft Goes Industrial

De tweede MaMa Kelly is een feit. In Amsterdam, en dat is eigenlijk een vrij logische keuze. Na de succesvolle kip en kreeft pop-up tijdens de Horecava in 2015 wist MaMa al vrij zeker dat een eventuele volgende vestiging in de hoofdstad moest komen. De reacties tijdens en na het event waren overweldigend, en het voelde meteen alsof ook deze stad MaMa Kelly gelijk had omarmd.

 

Historisch gebouw

Geheel volgens het bekende motto van designer en co-owner Rein Rambaldo ‘slechte locaties bestaan niet’, is MaMa na een serieuze zoektocht uitgekomen bij het Olympisch Stadion. Een plek die in niets en tegelijkertijd misschien wel in alles lijkt op de Haagse Caballero Fabriek. Ook weer een historisch gebouw buiten het centrum. En wellicht ook weer een tikkeltje weinig voor de hand liggende plek.

 

En toch gaan we het ook hier weer net allemaal even anders doen. Het is sowieso nooit het idee geweest om Den Haag op te pakken en zo weer neer te zetten in Amsterdam. Interieur-technisch slaan we bijvoorbeeld ook echt een compleet andere weg in. We willen creatief blijven. En vernieuwen. Dat betekent dat iedere vestiging uniek is. Zoals ook iedere MaMa uniek is. Maar ondanks haar verschillende looks, behoudt ze altijd hetzelfde karakter. Dus kip en kreeft blijven de signature gerechten. En we houden gastvrijheid torenhoog in het welbekende vaandel staan. Want yes, we weten waarmee we groot zijn geworden.