RESERVEREN
MaMa Kelly Amsterdam. 

MaMa is meer dan blij om te doen waar zij goed in is. Haar gasten in de welbekende watten leggen. Al zullen we in deze veelbesproken nieuwe realiteit dat wel op een iets andere manier moeten doen dan je voorheen van ons gewend was, de gezelligheid is er geen moment minder om. 

Om te beginnen: het heerlijke en grote MaMa Kelly-terras is natuurlijk bij mooi weer sowieso geopend. Voor lunch en diner. En zonder reservering. Maar er is meer.

Lunch, diner & High Tea. 

Wij serveren onze lunch vanaf 12.00 uur. Daarnaast kan vanaf hetzelfde tijdstip worden gereserveerd voor die inmiddels legendarische High Tea. Ongekend uitgebreid. Boordevol lekkers. We vragen voor MaMa’s High Tea een aanbetaling van 20 euro per persoon, en de tijdsduur is maximaal 2 uur.

Alle facts op een rij. 

Om de boel in deze nieuwe realiteit ook gewoon overzichtelijk te houden, zet MaMa natuurlijk alles nog even voor je op een rijtje.

Lunch.

Start vanaf 12.00 uur. 


High Tea.

Start tussen vanaf 12.00 uur, tijdsduur 120 minuten. Aanbetaling 20 euro per persoon. 

Diner. 

We hebben een zeer uitgebreide kaart, boordevol MaMa Kelly-klassiekers. We vragen je wel om minimaal twee gangen van die kaart te kiezen. Dus een voor- en een hoofdgerecht. Of een hoofd- en een nagerecht. Maar meer mag natuurlijk altijd, en je kunt als vanzelfspreken ook alles kiezen wat je wil. 

Wanneer je wil reserveren voor een gezelschap vanaf 9 personen, of andere vragen hebt: mail ons dan even op amsterdam@mama-kelly.nl.