-Reserveren-

MAMA KELLY IS GEOPEND
Zondag tot en met donderdag 11:30 tot 0:00
Vrijdag en zaterdag: 11:30 tot 01:00

MAMA’s KEUKEN IS GEOPEND
Zondag tot en met donderdag 12:00 tot 15:00 en 17:00 tot 22:30
Vrijdag en zaterdag 12:00 tot 15:00 en 17:00 tot 23:00

ANNULEREN VAN RESERVERINGEN
Gezelschappen tot en met 8 personen kunnen op de dag zelf tot een uur voor aanvang van de reservering kosteloos annuleren. Dit kan heel makkelijk via de knop in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen. Is het korter van tevoren, neem dan even contact op met het restaurant via 020 – 225 26 84.

Gezelschappen van 8 personen of meer ontvangen aparte reserverings- en annuleringsvoorwaarden in de bevestigingsmail.

GROEPEN / EVENTS
Kom je met 8 personen of meer of heb je een bijzondere aanvraag, vul dan dit aanvraagformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

DE KLEINE LETTERTJES
Het is niet mogelijk om eigen consumpties mee te brengen naar MaMa Kelly, zoals taarten of drankjes. Er kan wel een taart besteld worden die helemaal in MaMa Kelly stijl geserveerd zal worden. Geef dit aan bij je reservering. We sturen je dan de mogelijkheden.

Vuurwerk, ballonnen en confetti zijn niet toegestaan bij MaMa Kelly, wanneer je iets te vieren hebt, geef dit aan, we zullen je over de mogelijkheden informeren.

Huisdieren zijn uit hygiënisch oogpunt binnen niet toegestaan.

Foto’s maken
Foto’s maken hoort bij MaMa Kelly. Het is alleen toegestaan om foto’s te maken met smartphone en ZONDER flits. Zo hebben onze overige gasten ook een onbezorgd bezoek