Na Pink komt Panther. Althans, bij MaMa Kelly Amsterdam. Want in onze speciaal voor groepen gereserveerde secret bar The Panther Room waan je je plotseling in een compleet andere wereld.

Een wereld die zich perfect leent voor een vergadering, bedrijfspresentatie of borrel, met aansluitend een mooi diner. Of fijn feestje. Maar ook voor die party’s die je graag in besloten kring wilt vieren. Met een eigen bar en dito keuken. Maar wél de service en kwaliteit die je van MaMa Kelly Amsterdam mag verwachten.

Meer informatie, klik op onderstaande button voor een offerte op maat of bel 020 – 225 26 84.

MaMa Kelly – The Panther Room

Boekpresentaties, seizoen kick offs  en bijvoorbeeld lanceringen van nieuwe albums: de Panther Room is de ruimte die zich bij uitstek leent voor jouw besloten event. Maar ook gasten die hun babyshower, verjaardag of 21-diner graag wat grootser aanpakken zijn bij de geheime bar in MaMa Kelly Amsterdam aan het meer dan juiste adres.

De volledig van het restaurant afgesloten ruimte is dé plek waar al vele nationale én internationale sterren zich hebben weten te vermaken. Genietend van een uitgebreid diner, en aansluitend natuurlijk een klein feestje. Want what happens in The Panther Room, stays in The Panther Room. Zo gaat dat.

Wil jij meer weten over het best bewaarde geheim van Amsterdam? Neem dan heel easy contact met ons op. MaMa vertelt je graag meer over de praktisch onbeperkte mogelijkheden van deze hotspot in een hotspot.

Vraag offerte aan