-Xmas-

I’m dreaming of a pink Christmas! Op woensdag 26 december opent MaMa Kelly Amsterdam haar deuren voor buitengewoon veel exclusief brunchplezier. En een overheerlijk Kerstdiner. MaMa Style. Muziek, kreeft en knallende kurken. En natuurlijk veel meer Kerst-gezelligheid. 

Menu Xmas-brunch

Menu Xmas -dinner

I’m dreaming of a pink Christmas! Op woensdag 26 december opent MaMa Kelly Amsterdam haar deuren voor buitengewoon veel exclusief brunchplezier. En een overheerlijk Kerstdiner. MaMa Style. Muziek, kreeft en knallende kurken. En natuurlijk veel meer Kerst-gezelligheid.

De definitieve menu’s vind je via de links hierboven. Goed om te weten: je kunt ook al la carte genieten tijdens Tweede Kerstdag. Want zeg nou zelf: kip en kreeft zijn altijd een goed idee! Geef tijdig je reservering door. Op werkdagen, tijdens kantooruren en telefonisch. Op 020 225 26 84.

-Vaderdag-

Real men wear pink. Dat weet iedereen. En echte mannen houden ook gewoon van een roze restaurant. Als je er maar goed kunt eten. En drinken. En je omringd wordt door fijne mensen. Kortom: Vaderdag bij MaMa Kelly wordt een feestje. Weten we nu al.

Op zondag 17 juni pakt MaMa weer flink uit, met onder andere heel veel lekker lunchplezier. Om al die papa’s eens even ouderwets in het roze zonnetje te zetten. Live entertainment, kip, kreeft en knallende kurken. Er kan vanaf nu gereserveerd worden voor die onvergetelijke Vaderdag in Pink! Via deze link.

-Mother’s Day!-

Moederdag en MaMa Kelly zijn om vrij voor de hand liggende redenen een net zo onafscheidelijke als gezellige combinatie. En dus pakken we op zondag 13 mei weer volop uit. Met een uitgebreid ontbijt, en een dito lunch.

Schuif om 09.00 uur bij MaMa Kelly Amsterdam aan voor een waanzinnig ontbijt, met de pure Family Fun die je van ons gewend bent. Of, voor de bourgondische mama’s en hun gezin: geniet vanaf 12.30 uur van een uitgebreide lunch, met natuurlijk een hoofdrol voor onze kip en kreeft.

Nog even de facts op een rijtje:

Prijs Ontbijt: 29,50 per persoon, kids tot 12 jaar betalen 15 euro

Prijs Lunch: 49,50 per persoon

Reserveren?

Dat kan alleen telefonisch* en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 020 – 225 26 84.

*:Goed om te weten: we worden werkelijk overspoeld met telefonische aanvragen, dus het kan soms wat langer duren voordat de telefoon beantwoord wordt. We doen er alles om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar een heel klein beetje geduld is wat MaMa soms moet vragen.

-Paaslunch-

Pasen staat bij MaMa Kelly in het teken van gezelligheid, vrienden en familie. En dus pakken we op zondag 1 en maandag 2 april behoorlijk uitgebreid uit. Met een nu al heerlijke eerste editie van MaMa’s Paasontbijt.

Tussen 09.00 en 12.00 (om twaalf uur gaan we starten met de voorbereidingen voor de lunch!) geniet je van een spectaculair ontbijtmenu. Vol lekkers, én volop gezelligheid voor de kids. Zo hebben wij bijvoorbeeld een officiële bevestiging van de Paashaas zelf dat hij erbij zal zijn, en zullen MaMa’s Nanny’s zich bezighouden met mooie knutselwerkjes en heerlijke activiteiten. Family fun dus, op zondag- en maandagochtend.

Nog even de facts op een rijtje:
– Zondag 1 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun
– Maandag 2 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun

Prijs: 29,50 per persoon, kids tot 12 jaar betalen 15 euro

Reserveren?

Dat kan alleen telefonisch* en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 020 – 225 26 84.

*:Goed om te weten: we worden werkelijk overspoeld met telefonische aanvragen, dus het kan soms wat langer duren voordat de telefoon beantwoord wordt. We doen er alles om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar een heel klein beetje geduld is wat MaMa soms moet vragen.

Will you be my Valentine?

Roze, liefde en lekker eten. Je begrijp dat deze MaMa met Valentijnsdag nét wat meer uitpakt dan normaal. En met alle vormen van genoegen optreedt als perfecte matchmaker. Dus ladies, tag jouw niet-meer-zo-geheime liefde in deze foto, en geef die net zo niet-subtiele hint waar jij van jouw Valentijnsdiner wilt genieten.
 
Voor het eerst in de geschiedenis neemt MaMa Kelly voor één liefdevolle avond van kip en kreeft. Maar gaan we romantisch genieten van een exclusief 4-gangen menu:
 
Vooraf: Tartare de Thon met kaviaaravocado en wasabi mayonaise
Tussen: Coquille met Risotto de Topinambours, sherry caramel en bleekselderij
Hoofd: Combinatie van Poulet a la Bonne Femme & Homard Thermidor (share dining)
Na: Grand Dessert (To love & share!)

De prijs van dit menu op deze bijzondere avond bedraagt 75 euro per persoon. Reserveren voor 14 februari kan alleen telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren op nummer 020 225 2684. 

 

Openingsfeest MaMa Kelly Amsterdam

Timelapse bouw MaMa Kelly Amsterdam

-MaMa Kelly Amsterdam-

Pink isn’t just a color. It’s an attitude. Vinden wij. En dat blijkt wel uit de allereerste 3d-rendering (van designer Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek) die we met jullie delen.

Voor ons een extra spannend moment, want nu laten we niet alleen voor het eerst een stukje van ons interieur aan de wereld zien, maar gaat bovendien het bouwen écht beginnen. Oktober 2017 is de magische datum. Dan mag je MaMa Kelly Amsterdam in real life komen bewonderen. En van ons genieten. In het Olympisch Stadion in Amsterdam.

-MaMa’s Family Dinner!-

Guess who’s back again? Want natuurlijk laat MaMa geen vakantie voorbij gaan zonder ook de allerkleinste smulpapen in een smakelijk zonnetje te zetten. En dus is het van maandag 14 augustus tot en met zondag 20 augustus weer tijd voor ons altijd gezellige Family Dinner. 

Tijdens deze dagen maak je tussen 17.00 en 18.00 uur extra voordelig kennis met de heerlijke kip van MaMa Kelly. Want voor 12,50 per persoon schuif je aan voor onbeperkt kip en frietjes, als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. 

We vragen je wel even om telefonisch te reserveren (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 op 070 2170546) zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

-MaMa Kelly Amsterdam-

De ‘word on the street’ was er al een tijdje,…

maar tijdens The Battle Of The Chefs werd het nieuws officieel door Rein Rambaldo zelf naar buiten gebracht: MaMa Kelly opent in Amsterdam! YES! Na een razend populaire pop-up tijdens de Horecava wisten we vrijwel zeker dat onze volgende stap richting de hoofdstad ging zijn.

En eind okotber is het moment dan eindelijk daar. Dan openen we onze deuren voor de kip- en kreeftliefhebbers van Amsterdam en omstreken. En zoals je van MaMa Kelly mag verwachten, in een waanzinnige omgeving. Maar daarover later meer.

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe zaak, sneak previews te krijgen van de verbouwing en straks als eerste te kunnen reserveren bij MaMa Kelly Amsterdam: like onze pagina. En stay tuned voor meer nieuws. Reserveren voor Amsterdam? Even geduld nog.

-Natuurlijk worden we bij MaMa Kelly blij van…-

…de welgemeende ‘oehs’ en ‘ahs’ als gasten ons befaamde Ketelhuis binnen komen lopen. Maar in het voorjaar en de zomer is het minstens zo goed toeven op het imposante terras aan het water.

Waar je dus niet alleen ook weer heel easy voor de deur kunt parkeren, maar ook ontzettend handig met je boot kunt aanleggen. Lunchen, borrelen of op de mooiste dagen van het jaar tot laat in de avond genieten van kip en kreeft op ons zonovergoten terras: het kan allemaal.

-Klup Kelly-

Na schandalig gezellige en stijf uitverkochte Klup Kelly’s en samenwerkingen met CLUPTOWN, vinden wij het bij MaMa Kelly meer dan de hoogste tijd voor een nieuw feestje. En wat voor één. 

Op zondag 4 juni, da’s Eerste Pinksterdag, pakken we uit met een verse editie van Klup Kelly. De nu al gezellige ’80s & ’90s Edition. Inderdaad, een feest der herkenning. Zowel muzikaal, als wat betreft de aankleding. Want yes: we gaan all out met onze liefde voor dit heerlijke (muzikale) tijdperk. 

Denk Madonna, Wham, Michael Jackson en zelfs een klein tikkeltje fouter. Maar immer stijlvol. Tel daarbij een flinke dosis neon, Clup Tropicana en andere MaMa Kelly-fun bij op, en jij weet waar je zondag 4 juni staat te dansen als nooit tevoren. Hadden we al gezegd dat er natuurlijk ook aan een buitenarea mét foodtruck is gedacht? Precies. 

Facts:
MaMa Kelly presents Klup Kelly
The ’80s & ’90s Edition

Datum: zondag 4 juni
Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
Wat: ouderwetse gezelligheid met een MaMa Kelly-twist
Waar: bij MaMa Kelly natuurlijk!
Muziek: Sunny Sjoerd & Jos Kel die de ’80s en ’90s doen herleven

Tickets: 15 euro via Ticketscript. Hardcopy kaarten bij Baretta in de Prinsestraat, of bij MaMa Kelly zelf.
Deze link stelt jouw kaarten veilig: Ticketscript »

-MaMa’s Brunch-

Terwijl we volop in voorbereiding zijn voor een onvergetelijk mooie editie van MaMa’s Market op Moederdag, wordt er natuurlijk minstens net zo hard gewerkt aan de brunch in ons prachtige Ketelhuis. Zodat je voorafgaand aan (of juist tijdens) je dagje Market-fun ongegeneerd kunt genieten.

Tussen 10.00 en 13.00 uur schuif je aan voor een heerlijk buffet met onder andere koffie, bubbels, verse sapjes van Juicy Juice, brood van Menno, homemade eier- of makreelsalade, pastrami, carpaccio, verschillende kazen, mini-Klup Kelly sandwiches, cheese- en bananencake en yoghurt met granola.

Daarnaast heb je ook nog eens keuze uit diverse warme gerechten. Van kreeftensoep en een pulled chicken sandwich, tot aan de beroemde hotdog van Brandt & Levie en een truffel omelet. Kortom: de keuze is meer dan reuze. En lekker.
De prijs voor dit brunchfeestje is 27.50 per persoon. Kids tot 12 jaar betalen 12.50, en krijgen daarvoor ook nog eens homemade pancakes met topping, een gezond én lekker peren- of appelsapje van de Olmenhorst en schuiven natuurlijk ook aan voor het buffet. Klik hier voor de brunchkaart »

Kortom: Moederdag wordt één en al gezelligheid en puur genieten. Bij MaMa Kelly. Als jij tenminste op tijd je reservering doorgeeft. Telefonisch, en tijdens kantooruren. Via 070 217 0546.

-MaMa’s Market-

Ook al lijkt het nu nog ver weg, wij gaan alvast starten met de voorbereidingen voor de volgende editie van de immer gezellige MaMa’s Market. Want op zondag 14 mei 2017 is het gewoon weer MOEDERDAG!!
Ben jij of ken je een leuke ondernemer of creatieveling die graag op de leukste markt van Den Haag komt staan als exposant, vraag dan informatie op via events@mama-kelly.nl

MaMa’s Market wordt ook dit jaar weer groter en uitgebreider, dus we willen jou er graag bij!

-MaMa’s Family Dinner!-

Het beste nieuws voor de aankomende dagen is natuurlijk voor de kids. Er staat namelijk weer een heerlijk onbezorgde vakantie voor de deur, en dat betekent niets anders dan de allerhoogste tijd voor ook weer een nieuwe periode van MaMa’s Family Dinner. Van zaterdag 22 april tot en met zondag 7 mei.

Wat zijn ook alweer de kleine lettertjes? We serveren ons Family Hour tussen 17.00 en 18.00 uur. Zorg dus dat je op tijd bent, want, hoe streng dit ook klinkt: we hebben de tafels hierna weer hard nodig voor de reguliere gasten. Kids tussen de 2 en 12 jaar betalen 7,50 voor hun etentje, de volwassenen (in dit ene geval ben je vanaf je 13e ineens volwassen!) rekenen 12,50 af.

En oh ja: reserveren voor MaMa’s Family Hour kan alleen telefonisch. Zo kunnen wij de boel in goede banen leiden, en dat voorkomt teleurgestelde gezichtjes. En je begrijpt: dat kan een echte MaMa natuurlijk niet aan.