Mama’s Valentine
Valentine Friday

Zoals jullie ondertussen al gewend zijn, zal MaMa Kelly op de dag der liefde natuurlijk weer lekker uitpakken.

Voor de lunch staan wij vanaf 12:00 uur klaar voor u met onze a la carte, welke natuurlijk al verdomd lekker genoeg is.

Waarna ons vijf gangen diner om 17:00 uur start, en geloof ons, daar gaan jullie echt van blozen. Naast onze signature dishes is het de keukenbrigade gelukt om zelfs ons te verrassen met geweldige gerechten. Die wij maar met 1 woord kunnen omschrijven. WOW. Een van deze zal jullie namelijk letterlijk omver blazen.

Aangezien dit jaar Valentijn op een vrijdag valt, luiden wij het weekend uiteraard goed in tijdens ons diner met de lekkere beats van het dj duo RO-ZEN, welke begeleid wordt door een vocalist. Kortom, alle ingrediënten dus voor een mooie dag.

Reserveren gaat alleen via onze website. Uiteraard staat ons team voor al jullie vragen telefonisch klaar.

Let op: Om zeker te weten dat iedereen zich netjes aan zijn woord houdt, vragen wij per persoon een aanbetaling van €20,-. Welke uiteraard op de dag zelf van de rekening afgehaald zal worden.

Mama’s Kerst
Jingle Brunch

We’re dreaming of a Pink Christmas! En natuurlijk pakt MaMa Kelly ook deze Tweede Kerstdag weer ongehoord lekker uit. Met een wel heel bijzondere editie van onze fameuze brunch. Die we toepasselijk om hebben gedoopt tot Jingle Brunch. In een Pink Christmas Wonderland genieten van onvoorstelbaar veel lekkers met de mensen om wie je het meeste geeft. Dat klinkt niet alleen bijzonder fijn. Dat is het ook! Klik hier voor meer info.

We serveren onze brunch om 12.00 uur, 13.00 uur of 14.00 uur. De tafels zijn beschikbaar tot 16.30 uur, zodat wij op tijd om kunnen bouwen naar het diner. Meteen reserveren voor dit culinaire Kerstfeest? Dat doe je heel eenvoudig via onze website.

Kerstdiner

Voor MaMa geen ingewikkelde of vergezochte Kerstdiners, maar gewoon à la carte genieten zoals je van ons gewend bent. Voor de liefhebbers hebben wij uiteraard wel een speciaal 5 gangen kerst menu. Klik hier voor meer info. We serveren ons diner vanaf 18.00 uur. Meteen reserveren voor een zorgeloos lekker Kerstfeest doe je heel eenvoudig via onze website.

Moederdag

Om een nogal voor de hand liggende reden is Moederdag één van MaMa’s favoriete dagen. En dus zetten we ook dit jaar de meest belangrijke vrouw in ons leven weer behoorlijk in het roze zonnetje. Tijdens een uitgebreide lunch en een prachtig diner. Op zondag 12 mei.

Nu alvast die tafel veilig stellen? Dat kan via deze link.

 

Paaspret

Op zondag 21 april gaan we je wederom trakteren op belachelijk veel en vooral pure Paaspret. Bij Mama Kelly Amsterdam. Want net als vorig jaar pakken we groots uit met ontbijt, lunch en diner. Van family fun tot sophisticated dining. En van de onvermijdelijke eitjes tot kolossale kreeften.

Tussen 09.00 en 12.00 uur serveren we ons ontbijt. Onder het motto van ‘een tafel vol lekkers’ doe jij je tegoed aan liefdevol bereide breakfast-gezelligheid. Om 13.00 uur is het tijd voor de lunch. En of je nu kiest voor ons speciale Paasmenu (al dan niet met wijnarrangement!), of dat je liever a la carte geniet: het wordt sowieso een culinair feestje.

Vanaf 18.00 starten we met MaMa’s Paasdiner. En ook hier kun je gewoon weer kiezen. Bestel gewoon waar je zin in hebt van de kaart, of laat je verrassen door ons prachtige 3-gangen menu. Die je natuurlijk ook weer kunt bestellen met bijpassende wijnen.

Kortom: Pasen wordt genieten geblazen. Als je tenminste tijdig reserveert, want alle voorgaande feestdagen waren bij Mama Kelly Amsterdam steevast fully booked.

Reserveren kan telefonisch, en op werkdagen. Via 020 225 26 84.

 

Valentinesday

Omdat we zonder liefde natuurlijk helemaal nergens zijn. En MaMa zoals je weet ook wel van een feestje houdt. Daarom pakken we ook dit jaar weer flink uit met Valentijnsdag.

Met niet alleen een zeer romantisch diner, maar óók een lunch vol liefde en lekkers.

Kortom, 14 februari vier je letterlijk op een roze wolk. Reserveren kan telefonisch. Op werkdagen, via 020 225 2684.

Xmas

I’m dreaming of a pink Christmas! Op woensdag 26 december opent MaMa Kelly Amsterdam haar deuren voor buitengewoon veel exclusief brunchplezier. En een overheerlijk Kerstdiner. MaMa Style. Muziek, kreeft en knallende kurken. En natuurlijk veel meer Kerst-gezelligheid.

Goed om te weten: je kunt ook al la carte genieten. Want zeg nou zelf: kip en kreeft zijn altijd een goed idee!

Vaderdag

Real men wear pink. Dat weet iedereen. En echte mannen houden ook gewoon van een roze restaurant. Als je er maar goed kunt eten. En drinken. En je omringd wordt door fijne mensen. Kortom: Vaderdag bij MaMa Kelly wordt een feestje. Weten we nu al.

Om al die papa’s eens even ouderwets in het roze zonnetje te zetten. Live entertainment, kip, kreeft en knallende kurken. 

Mother’s Day!

Moederdag en MaMa Kelly zijn om vrij voor de hand liggende redenen een net zo onafscheidelijke als gezellige combinatie. En dus pakken we op zondag 13 mei weer volop uit. Met een uitgebreid ontbijt, en een dito lunch.

Schuif om 09.00 uur bij MaMa Kelly Amsterdam aan voor een waanzinnig ontbijt, met de pure Family Fun die je van ons gewend bent. Of, voor de bourgondische mama’s en hun gezin: geniet vanaf 12.30 uur van een uitgebreide lunch, met natuurlijk een hoofdrol voor onze kip en kreeft.

 

 

Paaslunch

Pasen staat bij MaMa Kelly in het teken van gezelligheid, vrienden en familie. En dus pakken we op zondag 1 en maandag 2 april behoorlijk uitgebreid uit. Met een nu al heerlijke eerste editie van MaMa’s Paasontbijt.

Tussen 09.00 en 12.00 (om twaalf uur gaan we starten met de voorbereidingen voor de lunch!) geniet je van een spectaculair ontbijtmenu. Vol lekkers, én volop gezelligheid voor de kids. Zo hebben wij bijvoorbeeld een officiële bevestiging van de Paashaas zelf dat hij erbij zal zijn, en zullen MaMa’s Nanny’s zich bezighouden met mooie knutselwerkjes en heerlijke activiteiten. Family fun dus, op zondag- en maandagochtend.

Will you be my Valentine?
Roze, liefde en lekker eten. Je begrijp dat deze MaMa met Valentijnsdag nét wat meer uitpakt dan normaal. En met alle vormen van genoegen optreedt als perfecte matchmaker. Dus ladies, tag jouw niet-meer-zo-geheime liefde in deze foto, en geef die net zo niet-subtiele hint waar jij van jouw Valentijnsdiner wilt genieten.
 
Voor het eerst in de geschiedenis neemt MaMa Kelly voor één liefdevolle avond van kip en kreeft. Maar gaan we romantisch genieten van een exclusief 4-gangen menu:
 
Vooraf: Tartare de Thon met kaviaaravocado en wasabi mayonaise
Tussen: Coquille met Risotto de Topinambours, sherry caramel en bleekselderij
Hoofd: Combinatie van Poulet a la Bonne Femme & Homard Thermidor (share dining)
Na: Grand Dessert (To love & share!)

De prijs van dit menu op deze bijzondere avond bedraagt 75 euro per persoon. Reserveren voor 14 februari kan alleen telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren op nummer 020 225 2684. 

 

Openingsfeest MaMa Kelly Amsterdam
Timelapse bouw MaMa Kelly Amsterdam
MaMa Kelly Amsterdam

Pink isn’t just a color. It’s an attitude. Vinden wij. En dat blijkt wel uit de allereerste 3d-rendering (van designer Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek) die we met jullie delen.

Voor ons een extra spannend moment, want nu laten we niet alleen voor het eerst een stukje van ons interieur aan de wereld zien, maar gaat bovendien het bouwen écht beginnen. Oktober 2017 is de magische datum. Dan mag je MaMa Kelly Amsterdam in real life komen bewonderen. En van ons genieten. In het Olympisch Stadion in Amsterdam.