De kaart

WIJ HEBBEN GEEN
INGEWIKKELDE MENUKAART:
HET IS ÓF KIP ÓF KREEFT


DE MENUKAART

 

-Welkom-

We kunnen een heel mooi en lang verhaal vertellen over MaMa Kelly, maar dat doen we niet…

Kom gewoon langs en ervaar MaMa Kelly. Wij vertellen geen ingewikkelde verhalen. Wij hebben geen ingewikkelde menukaart: Het is óf kip óf kreeft. Simple as that! Ok, natuurlijk hebben we ook een paar heerlijke steaks op de kaart staan en serveren we o.a. een heerlijke vegetarische risotto. En ja, het klopt inderdaad dat we met een 2 meter lange houtskoolgrill werken en dat al onze leveranciers puur op kwaliteit zijn gekozen en niet op prijs zijn geselecteerd… Maar voor de rest zijn we heel gewoon gebleven.

 

MaMa Kelly is aangepast aan de hand van de richtlijnen van het kabinet. Dat betekent 1,5 meter afstand houden en de gezondheidsrichtlijnen in acht nemen.

Reserveer nu een tafel, dat kan makkelijk en snel online! Op het terras hoef je niet te reserveren en kun je gewoon plaatsnemen.

Wil je graag met meer dan 6 personen komen eten? Neem dan telefonisch contact op.

Zowel binnen als op het terras geldt:

  • Ben je met zijn tweeën en kom je niet uit hetzelfde huishouden? Dan mag je binnen 1,5 meter zitten. Datzelfde geldt voor meerdere personen uit hetzelfde huishouden.
  • Ben je met meer dan drie personen uit verschillende huishoudens? Dan moeten wij 1,5 meter afstand hanteren tussen jullie in.

 

Het lekkerste van MaMa, maar dan thuis? Je kunt elke dag tussen 17.00 en 21.00 uur langskomen voor Pick-up!

Kip & Kreeft

Onze kaart is eigenlijk heel simpel. Bij MaMa eet je of kip, of kreeft. Natuurlijk hebben we naast deze signature gerechten nog veel meer keuze, maar als je MaMa optimaal wilt ervaren, kies je voor onze Franse boerenlandkip of een prachtige kreeft. We serveren allebei onze specialiteiten op vier verschillende manieren. Van klassiek tot aan extra spicy. Bekijk onze menukaart voor de verschillende opties.

Nu krijgen we nog dagelijks gasten over de vloer die kennis willen maken met het eten van kreeft. Of die zich afvragen hoe ze nu het beste kunnen genieten van zo’n hele kip uit de rotisserie. Daarom hebben we met onze executive chef IJsbrant Willbrenninck een aantal filmpjes opgenomen waarin hij op geheel eigen wijze de do’s en don’ts uitlegt.

Nieuws & Media

-Nieuw menu-

 Geen zorgen, de signature chicken & lobster staan nog op de kaart en zijn de hele dag te bestellen! Maar om te vieren dat we weer open zijn én dat het zomer is, kun je niet genieten van een nieuw menu. 

Of je nu komt lunchen of dineren en wilt delen of niet, voor iedereen hebben we iets lekkers. Een goeie sandwich met pompoenhummus of juist een van de specials? MaMa maakt het graag voor je klaar.

Ons geheim is eigenlijk heel simpel: alle ingrediënten zijn altijd dagvers. Dus een dorade, gevulde aubergine of oesters? Vers en met enthousiasme klaargemaakt naar eigen recept! 

 Bekijk de kaart hier: https://www.mama-kelly.nl/denhaag/menu/ 

 

 

 

Groepen

Met z’n 2-en bij MaMa eten of kom gezellig met een groep. MaMa zou MaMa niet zijn als niet iedereen kan aanschuiven.

Voor gezelschappen vanaf 9 personen gebruiken wij een iets andere menukaart, dit om de snelheid en kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen. U kunt een groepsaanvraag doen via het reserveringsformulier of door een mail te sturen naar denhaag@mama-kelly.nl.

Menu

Lunch »

Reserveer

Makkelijk en snel reserveren doe je bij MaMa Kelly online. Jouw aanvraag (gebruik hiervoor de rode reserveerbutton) komt rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat de aanvraag is geaccordeerd, ontvang je keurig een mailtje met een bevestiging.

Goed om te weten: eventueel opgegeven voorkeuren voor een bepaalde tafel of ruimte zijn altijd onder voorbehoud. Online reserveringen kunnen tot 3 uur van te voren worden gemaakt. Wanneer je last minute besluit om te komen genieten van en bij MaMa Kelly, kun je ons altijd telefonisch bereiken op 070-217 05 46.

-MaMa's Insta-

This error message is only visible to WordPress admins

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.