MaMa’s Pick-Up

ONZE HEERLIJKE KIP EN KREEFT

ZIJN NU AF TE HALEN VOOR THUIS!

BEKIJK HET MENU


DE MENUKAART

 

-Welkom-

We kunnen een heel mooi en lang verhaal vertellen over MaMa Kelly, maar dat doen we niet…

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus heeft het kabinet besloten de horeca opnieuw te sluiten. Dat betekent helaas ook dat onze restaurants voorlopig dicht moeten. 

 

-MaMa’s Drive Thru-

Echt dicht gaan we gelukkig niet! Dankzij onze MaMa Kelly Drive Thru kan je blijven genieten van onze lekkere kip, kreeft en andere gerechten. De gerechten zijn af te halen van woensdag tot en met zondag tussen 16:00 en 19:30. Benieuwd?

Bekijk de menukaart en bestel bij de Drive Thru!

Of plaats je bestelling vooraf online!

 

Kip & Kreeft

Onze kaart is eigenlijk heel simpel. Bij MaMa eet je of kip, of kreeft. Natuurlijk hebben we naast deze signature gerechten nog veel meer keuze, maar als je MaMa optimaal wilt ervaren, kies je voor onze Franse boerenlandkip of een prachtige kreeft. We serveren allebei onze specialiteiten op vier verschillende manieren. Van klassiek tot aan extra spicy. Bekijk onze menukaart voor de verschillende opties.

Nu krijgen we nog dagelijks gasten over de vloer die kennis willen maken met het eten van kreeft. Of die zich afvragen hoe ze nu het beste kunnen genieten van zo’n hele kip uit de rotisserie. Daarom hebben we met onze executive chef IJsbrant Willbrenninck een aantal filmpjes opgenomen waarin hij op geheel eigen wijze de do’s en don’ts uitlegt.

Nieuws & Media

-Nieuw menu-

 Geen zorgen, de signature chicken & lobster staan nog op de kaart en zijn de hele dag te bestellen! Maar om te vieren dat we weer open zijn én dat het zomer is, kun je niet genieten van een nieuw menu. 

Of je nu komt lunchen of dineren en wilt delen of niet, voor iedereen hebben we iets lekkers. Een goeie sandwich met pompoenhummus of juist een van de specials? MaMa maakt het graag voor je klaar.

Ons geheim is eigenlijk heel simpel: alle ingrediënten zijn altijd dagvers. Dus een dorade, gevulde aubergine of oesters? Vers en met enthousiasme klaargemaakt naar eigen recept! 

 Bekijk de kaart hier: https://www.mama-kelly.nl/denhaag/menu/ 

 

 

 

Groepen

Met z’n 2-en bij MaMa eten of kom gezellig met een groep. MaMa zou MaMa niet zijn als niet iedereen kan aanschuiven.

Voor gezelschappen vanaf 9 personen gebruiken wij een iets andere menukaart, dit om de snelheid en kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen. U kunt een groepsaanvraag doen via het reserveringsformulier of door een mail te sturen naar denhaag@mama-kelly.nl.

Menu

Lunch »

Reserveer

Makkelijk en snel reserveren doe je bij MaMa Kelly online. Jouw aanvraag (gebruik hiervoor de rode reserveerbutton) komt rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat de aanvraag is geaccordeerd, ontvang je keurig een mailtje met een bevestiging.

Goed om te weten: eventueel opgegeven voorkeuren voor een bepaalde tafel of ruimte zijn altijd onder voorbehoud. Online reserveringen kunnen tot 3 uur van te voren worden gemaakt. Wanneer je last minute besluit om te komen genieten van en bij MaMa Kelly, kun je ons altijd telefonisch bereiken op 070-217 05 46.

-MaMa's Insta-

This error message is only visible to WordPress admins

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.