-Bedrijfsfeesten-

Het perfecte zakelijke evenement bij MaMa Kelly

Bedrijfspresentaties, zakelijke evenementen of het welbekende jaarlijkse bedrijfsfeest: MaMa Kelly regelt het graag voor je. Van kleinschalige vergadering of gezellig teamuitje, tot een spetterend evenement voor de volledige company. MaMa maakt het allemaal mogelijk.

  • Exclusieve ruimtes
  • Unieke locatie in het Ketelhuis van de Caballero Fabriek
  • Goed bereikbaar met auto
  • Capaciteit 200 personen sitdown diner
  • Capaciteit 250 personen walking diner

Een ontspannen evenement, zonder zorgen. 

Ons team neemt met alle vormen van genoegen én ontzettend veel ervaring graag de organisatie van de bedrijfsevenementen op zich. Terwijl de opdrachtgever zich bezighoudt met de inhoud van de workshop, het zakendiner, de babyshower, high tea of bijvoorbeeld het bedrijfsfeest, zorgen wij dat alles tot in de puntjes is verzorgd. De culinaire packages, de DJ’s en hostesses en praktisch iedere andere wens. Zodat iedereen kan genieten van een ontspannen evenement, zonder zorgen.

Natuurlijk zorgen wij indien gewenst ook voor extra benodigdheden als LCD-schermen en geluidssets voor presentaties, of externe artiesten om een feestje net dat beetje extra te kunnen geven. In overleg is alles mogelijk. Zowel wat betreft de technische zaken, als de juiste personen om er een onvergetelijk event van te maken.

Dankzij een uitgebreid netwerk regelen we ook extra voordelig een heel scala aan aanvullende krachten. Denk aan een professionele fotograaf, of een workshop van een bekende chef. De opdrachtgever geeft aan wat hij of zij nodig heeft, en MaMa regelt het.

 

Unieke ervaring

Naast de talloze technische mogelijkheden, is een vergadering bij MaMa Kelly sowiesoe een unieke ervaring. Bouwen aan het team of een bedrijf in een inspiratievolle omgeving, iets presenteren in een dynamisch restaurant of feesten in een sfeervolle setting. Bij MaMa Kelly ben je aan het juiste adre

-MaMa's Insta-

This error message is only visible to WordPress admins

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Vraag offerte aan