-FAQ-

Zoals het een goed mama betaamt, is ook deze MaMa bovenal zorgzaam. En heeft ze (bijna) overal een antwoord op. We hebben alvast een aantal veel gestelde vragen inclusief de bijbehorende antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Mocht jouw vraag hier nou niet tussenstaan, neem dan gewoon even contact met ons op. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 070-2170546 en 24/7 per mail: directantwoord@restaurantmamakelly.nl.

 

Maandag 11.00 – 00.00

Dinsdag 11.00 – 00.00

Woensdag 11.00 – 00.00

Donderdag 11.00 – 00.00

Vrijdag 11.00 – 00.00

Zaterdag 11.00 – 01.00

Zondag 11.00 – 00.00

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN DE KEUKEN?

Natuurlijk ben je de gehele dag bij ons welkom voor een kop koffie of thee. Zodra we open gaan, staan we voor je klaar. De keuken is geopend voor lunch van 12.00 tot 15.00 uur. Al het lekkers van de borrelkaart wordt geserveerd van 12.00 tot 23.00 uur. Laat aanschuiven en toch van de full experience genieten is bij MaMa Kelly dus geen enkel probleem.

Altijd goed om te benadrukken: natuurlijk kun je na 22.00 uur volop genieten van jouw bestelde gerechten. Natafelen is ook onze favoriet!

WAT ZIJN DE MAATREGELEN RONDOM COVID-19?

Wij vinden het geweldig dat we onze gasten weer kunnen verwelkomen. Er is wel het een en ander aangepast aan de hand van de richtlijnen van het kabinet. Dat betekent 1,5 meter afstand en vooraf een plekje reserveren in het restaurant. Op het terras hoef je niet te reserveren en kun je gewoon plaatsnemen.

Uiteraard willen we graag zoveel mogelijk gasten blij maken met een tafel. Dus wil je een plekje reserveren? Dat kan makkelijk en snel online! Wil je graag na 1 juli bij ons komen eten, maar is er online geen tafel meer te reserveren? Neem dan telefonisch contact op.

Zowel binnen als op het terras geldt:

  • ben je met zijn tweetjes en kom je niet uit hetzelfde huishouden? Dan mag je aan dezelfde tafel zitten. Datzelfde geldt voor meerdere personen uit hetzelfde huishouden;
  • ben je met meer dan drie personen uit verschillende huishoudens? Dan moeten wij 1,5 meter afstand hanteren tussen jullie in.

Bij MaMa Kelly houden wij de richtlijnen van het kabinet aan, zodat iedereen gezond en wel uit eten kan. De richtlijnen staan aangegeven in de restaurants, er staan desinfectiezuilen bij de entrees en ook zijn er looproutes uitgestippeld, zodat iedereen voldoende afstand kan houden. Wanneer je bij ons restaurant aankomt, zullen we aan je vragen of je geen gezondheidsklachten hebt, als dat zo is kunnen we je aan tafel bedienen. Na afloop kun je contactloos betalen.

Hoewel wij ontzettend van dieren houden, is het bij MaMa Kelly uit hygienisch oogpunt niet toegestaan honden of andere huisdieren mee naar binnen te nemen. Sinds 1 april 2016 is dit overigens wettelijk bepaald voor alle horecagelegenheden.

Op ons terras zijn honden daarentegen wel gewoon welkom. We zetten graag een bakje water voor de dorstige viervoeter klaar!

Het restaurant is rolstoelvriendelijk, dus wees welkom! Echter is het wel belangrijk om te weten dat er geen mindervalide toilet aanwezig is.

Overdag is MaMa Kelly te bereiken met bus 26. Je stapt dan uit bij halte Saturnusstraat. Let op: helaas rijdt deze lijn ’s avonds niet. Per trein is het 10 minuten lopen vanaf station Voorburg. Via deze handige site kun je gemakkelijk je reis naar MaMa Kelly bepalen.

Natuurlijk zijn ook grote(re) gezelschappen van harte welkom bij MaMa Kelly. Om alles smooth te laten verlopen, hanteren we voor gezelschappen vanaf 10 personen wel andere voorwaarden en een andere kaart. Meer info over het lunchen of dineren met een groep is te verkrijgen via directantwoord@restaurantmamakelly.nl, of via het speciale reserveringsformulier voor groepen op deze site.

Op onze menukaart vind je een flink aantal nieuwe vegetarische gerechten, dus er staat ongetwijfeld iets fijns voor je tussen.

Ook ligt er sowieso altijd een allergenenkaart om in te zien bij MaMa Kelly. Natuurlijk adviseren we ook om eventuele allergieen even te melden bij onze crew. Voor vragen of speciale dieetwensen zijn wij bovendien altijd per mail bereikbaar: directantwoord@restaurantmamakelly.nl.

Ook al houdt MaMa zeker van een feestje, we houden ook graag rekening met onze andere gasten. Om deze niet ongewild in jullie party terecht te laten komen, houden we versieringen in eigen hand. Natuurlijk kunnen we jullie tafel heel MaMa Kelly-stylish aankleden voor een verjaardag, babyshower, vrijgezellenetentje of welke andere reden voor een goed feestje dan ook. Voor meer info neem je even contact met ons op via directantwoord@restaurantmamakelly.nl.

We serveren onze lunch in principe in de Brasserie. Of bij mooi weer natuurlijk op het terras. Bij groepen vanaf 20 personen is lunch in het restaurant onder bepaalde voorwaarden ook mogelijk. Dit kan zoals je zult begrijpen alleen op reservering. Voor meer info en prijzen mail je even naar directantwoord@restaurantmamakelly.nl.

Natuurlijk! Onze bar is dagelijks van open tot sluit toegankelijk, en wordt geregeld gebruikt door verschillende gezelschappen voor een gezellige borrel. Al dan niet met wat fijne bites. Om zeker te zijn van een plekje, raden we je wel aan om even te reserveren. Dit kan telefonisch op 070 2170546, via deze site of via directantwoord@restaurantmamakelly.nl.

TERWIJL IK NAAR MAMA KELLY RIJ, KOM IK ONDERWEG INEENS EEN SLAGBOOM TEGEN.
KLOPT DIT?

Jazeker, je bent er bijna! Even een kaartje uitnemen bij de slagboom, twee keer links aanhouden en je bent bij MaMa Kelly. Het eerste uur kun je gratis parkeren. Gratis parkeren kan op diverse openbare parkeerplekken vóór de slagboom.

Het eerste uur kun je gratis parkeren. Gratis parkeren kan op diverse openbare parkeerplekken vóór de slagboom.

We communiceren onze eventuele gewijzigde openingstijden altijd geruime tijd van te voren op onze Facebook pagina. Altijd handig om deze even in de gaten te houden!

WAT ZIJN DE SPECIALITEITEN DIE MAMA KELLY TE BIEDEN HEEFT?

De meest gestelde vraag binnen MaMa Kelly is niet voor niets: ‘kip of kreeft’? Maar naast deze twee zogeheten signature dishes serveren we ook een flink aantal andere mooie gerechten die eigenlijk ook specialiteiten op zich mogen worden genoemd. Bekijk via deze link de verschillende menukaarten voor lunch, diner en de borrel.

VERANDERT JULLIE KAART OOK GEREGELD?

Naast de beroemde MaMa Kelly kip en kreeft hebben we ook een aantal steeds wisselende gerechten op onze kaart.

Om zeker te zijn van een plekje, raden we je zeker aan om eerst even te reserveren. Telefonisch kan dit op nummer 070 2170546 of online via onze website. Gebruik hiervoor de rode knop bovenaan de pagina. Het is helaas niet mogelijk om via e-mail of Facebook te reserveren.

Wanneer je met een groep of bedrijf komt eten, is het mogelijk om op rekening te betalen. Laat dit wel van te voren weten, zodat de benodigde bedrijfsgegevens tijdig bij ons bekend zijn. Wij vragen op de avond zelf dan om een legitimatiebewijs en visitekaartje.

Meer informatie over de mogelijkheden geven we graag bij het maken van de reservering, of kun je handig opvragen via directantwoord@restaurantmamakelly.nl. Voor het betalen op rekening rekenen wij administratiekosten.

KAN IK OOK VIA INTERNET BIJ MAMA KELLY RESERVEREN?

Jazeker! Via computer, laptop, smartphone of tablet kan via onze website worden gereserveerd. Bij reserveringen voor groepen van 10 personen of meer is de reservering slechts een aanvraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Goed om te weten: gebruik een geldig e-mailadres bij het plaatsen van een reservering. Hierop ontvang je namelijk onze bevestiging.

Het enige verschil tussen de Brasserie en het Ketelhuis is het decor. De kaart en de immer attente crew is verder exact hetzelfde. In de Brasserie kun je dankzij onze open keuken meegenieten van het werk van de MaMa Kelly-keukenbrigade, in het ketelhuis vind je een wat meer formele setting.

Ondanks dat we iedereen van harte aanraden om vooral even te reserveren om teleurstellingen te voorkomen, ben je uiteraard ook zonder reservering van harte welkom. Geniet van een drankje aan de bar totdat wij een tafel voor je gereed hebben. Reserveringen maak je telefonisch op 070-217 05 46, of via deze website.

Natuurlijk doen wij er alles aan om onze gasten van een zo mooi mogelijke avond te laten genieten. Al kan er natuurlijk altijd iets mis gaan. En mocht dat het geval zijn, dan staan wij altijd open voor kritiek. Sterker nog: we horen het graag als je ergens simpelweg niet tevreden over bent. Alleen zo kunnen wij ons blijven ontwikkelen, en daar waar nodig ook verbeteren.

Vraag op het moment zelf naar de leidinggevende, op een later tijdstip neem je via e-mail direct contact op met: directantwoord@restaurantmamakelly.nl. Uiteraard kun je ook altijd langskomen om een en ander te bespreken. je kunt er zeker van zijn dat we iedere klacht zeer serieus nemen.