Selecteer een pagina

-Over Mama Kelly-

Kip en Kreeft Goes Industrial

In 2015 opende urban bistro MaMa Kelly haar deuren in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek in Den Haag. De hoge plafonds, originele ketels en andere verwijzingen naar de historie van het pand maken MaMa Kelly tot een zeer uitdagende plek waar je niet raakt uitgekeken. En uitgegeten.

We houden wel van een beetje contrast. Zo verbinden we oude details met nieuwe elementen en is onze keuken toegankelijk en toch onderscheidend. MaMa’s rauwe looks en haar industriele karakter blenden bovendien mooi met de sfeervolle inrichting en de warmte waarmee de gasten worden ontvangen. En vooral dat laatste vinden we ontzettend belangrijk.

Want bij MaMa Kelly draait alles om beleving. We kunnen je daar heel veel over vertellen, maar – je voelt ‘m al – kom het toch vooral zelf ervaren. Expect the unexpected. Want zeg nou zelf hoe vaak heb je op een industrieterrein aan de rand van Den Haag nou eigenlijk je vork in een halve kip of kreeft gezet?