-Vergaderingen-

Inspirerende vergaderlocatie bij
MaMa Kelly

Een vergadering bij MaMa Kelly is sowieso een unieke ervaring. Bouwen aan het team of een bedrijf in een inspiratievolle omgeving, iets presenteren in een dynamisch restaurant en aansluitend feesten in een sfeervolle setting. Bij MaMa Kelly ben je aan het juiste adres.

  • Exclusieve ruimtes
  • Unieke locatie in het Ketelhuis van de Caballero Fabriek
  • Goed bereikbaar met auto
  • Parkeerplaatsen voor de deur
  • Industriële warme sfeer

In onze aparte ruimtes kan in alle rust vergaderd worden. En onder het genot van de juiste culinaire brandstof worden nu eenmaal vaak de beste beslissingen genomen. Daar helpen wij als vanzelfsprekend graag aan mee.

Na de vergadering nog even ontspannen? Ook dat verzorgt MaMa zoals alleen zij dat kan. Borrelen in een afgesloten ruimte, of gewoon gezellig aan de bar. En wanneer je met je gezelschap de dag mooi af wil sluiten, serveren wij graag een mooi, smaakvol en tot de verbeelding sprekend menu. Met een hoofdrol voor onze signature kip & kreeft. Of we stellen indien gewenst een compleet ander menu samen. Je snapt inmiddels hoe het werkt|: de mogelijkheden zijn legio.

Meer weten over de talloze mogelijkheden om te vergaderen bij MaMa Kelly? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Via onderstaande rode button. Ons salesteam zal vervolgens alles in het werk stellen om niets anders te doen dan verwachtingen waar te maken.

-MaMa's Insta-

This error message is only visible to WordPress admins

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Vraag offerte aan

    Vraag offerte aan