Selecteer een pagina

-MaMa’s Paaslunch-

MaMa is zoals je weet gek op familie, genieten én tradities. En tja, dan kijkt ze dus alvast reikhalzend uit naar het naderende Paasweekend. Want op zondag 1 en maandag 2 april staat MaMa Kelly weer in het teken van smaakvolle en uitgebreide family fun. Tijdens MaMa’s Paasontbijt.

Van 09.00 tot 12.00 geniet je op beide Paasdagen van een zeer uitgebreid ontbijtmenu, boordevol bekend én verrassend lekkers. Natuurlijk hebben we als een echte MaMa ook aan die allerkleinste levensgenietertjes gedacht, en zal onder andere de Paashaas zelf in hoogst eigen persoon voor de nodige activiteiten zorgen.

Nog even de facts op een rijtje:
– Zondag 1 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun
– Maandag 2 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun

Prijs: 29,50 per persoon, kids tot 12 jaar betalen 15 euro.

Reserveren?

Dat kan alleen telefonisch en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 070-217 05 46.

 *:Goed om te weten: we worden werkelijk overspoeld met telefonische aanvragen, dus het kan soms wat langer duren voordat de telefoon beantwoord wordt. We doen er alles om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar een heel klein beetje geduld is wat MaMa soms moet vragen.

-Will you be my Valentine?-

Nauwelijks tijd om met je ogen te knipperen. Dat hebben we. Want nadat iedereen net is bijgekomen van de bekende feestelijke dagen van afgelopen maand, staat dé dag van de liefde alweer voor de deur. En al heeft MaMa daar zoals je weet haar eigen ideetjes bij: we zijn alweer bijna fully booked voor 14 februari.

Nu in een vlaag van romantiek één van de laatste tafeltjes veilig stellen? Bel tijdens kantooruren naar 070 217 0546.

-MaMa’s Family Dinner!-

Het nieuwe jaar begin je pas écht goed tijdens MaMa’s Family Dinner. Want van dinsdag 2 tot en met zondag 7 januari 2018 kom je weer onbeperkt genieten van de beroemde MaMa Kelly-kip, mét frietjes. Zodat ook de allerkleinste fijnproevers kennis kunnen maken met eten in een restaurant.

Wat waren ook alweer de kleine lettertjes? Tijdens deze dagen schuif je om 17.00 uur aan voor een extra voordelig family etentje. Want voor 12,50 per volwassene en 7,50 per kind geniet je van de onbeperkte kip en frietjes. Als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. Reserveren doe je telefonisch, op werkdagen via 070 – 217 05 46.

-MaMa Cares-

Meer dan de hoogste tijd. Vinden we het. Om geheel volgens de Kerstgedachte simpelweg weer eens stil te staan bij het feit hoe goed we het hebben. En zoals je weet doet MaMa graag wat terug. Voor mensen die het om welke reden dan ook even wat minder voor de spreekwoordelijke wind gaat. Of juist voor mensen die een onbezorgd avondje verdienen omdat ze altijd klaar staan voor anderen. MaMa cares.

Ken jij mensen die het om een niets anders dan écht goede reden verdienen om een avondje zorgeloos (en op onze kosten) te genieten bij MaMa Kelly. Mail ons. Onder vermelding van MaMa Cares Den Haag. Op willemien@mama-kelly.nl. Wij nodigen vervolgens een select aantal mensen uit om bij ons langs te komen.

LET OP: het is niet de bedoeling om hieronder mensen te taggen, of om schrijnende verhalen te posten in de reacties. Deze worden meteen verwijderd. Mail ons. Echt.

-MaMa Kelly Amsterdam-

Pink isn’t just a color. It’s an attitude. Vinden wij. En dat blijkt wel uit de allereerste 3d-rendering (van designer Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek) die we met jullie delen.

Voor ons een extra spannend moment, want nu laten we niet alleen voor het eerst een stukje van ons interieur aan de wereld zien, maar gaat bovendien het bouwen écht beginnen. Oktober 2017 is de magische datum. Dan mag je MaMa Kelly Amsterdam in real life komen bewonderen. En van ons genieten. In het Olympisch Stadion in Amsterdam.

-MaMa’s Family Dinner!-

Guess who’s back again? Want natuurlijk laat MaMa geen vakantie voorbij gaan zonder ook de allerkleinste smulpapen in een smakelijk zonnetje te zetten. En dus is het van maandag 14 augustus tot en met zondag 20 augustus weer tijd voor ons altijd gezellige Family Dinner. 

Tijdens deze dagen maak je tussen 17.00 en 18.00 uur extra voordelig kennis met de heerlijke kip van MaMa Kelly. Want voor 12,50 per persoon schuif je aan voor onbeperkt kip en frietjes, als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. 

We vragen je wel even om telefonisch te reserveren (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 op 070 2170546) zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

-MaMa Kelly Amsterdam-

De ‘word on the street’ was er al een tijdje,…

maar tijdens The Battle Of The Chefs werd het nieuws officieel door Rein Rambaldo zelf naar buiten gebracht: MaMa Kelly opent in Amsterdam! YES! Na een razend populaire pop-up tijdens de Horecava wisten we vrijwel zeker dat onze volgende stap richting de hoofdstad ging zijn.

En eind okotber is het moment dan eindelijk daar. Dan openen we onze deuren voor de kip- en kreeftliefhebbers van Amsterdam en omstreken. En zoals je van MaMa Kelly mag verwachten, in een waanzinnige omgeving. Maar daarover later meer.

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe zaak, sneak previews te krijgen van de verbouwing en straks als eerste te kunnen reserveren bij MaMa Kelly Amsterdam: like onze pagina. En stay tuned voor meer nieuws. Reserveren voor Amsterdam? Even geduld nog.

-Natuurlijk worden we bij MaMa Kelly blij van…-

…de welgemeende ‘oehs’ en ‘ahs’ als gasten ons befaamde Ketelhuis binnen komen lopen. Maar in het voorjaar en de zomer is het minstens zo goed toeven op het imposante terras aan het water.

Waar je dus niet alleen ook weer heel easy voor de deur kunt parkeren, maar ook ontzettend handig met je boot kunt aanleggen. Lunchen, borrelen of op de mooiste dagen van het jaar tot laat in de avond genieten van kip en kreeft op ons zonovergoten terras: het kan allemaal.

-Klup Kelly-

Na schandalig gezellige en stijf uitverkochte Klup Kelly’s en samenwerkingen met CLUPTOWN, vinden wij het bij MaMa Kelly meer dan de hoogste tijd voor een nieuw feestje. En wat voor één. 

Op zondag 4 juni, da’s Eerste Pinksterdag, pakken we uit met een verse editie van Klup Kelly. De nu al gezellige ’80s & ’90s Edition. Inderdaad, een feest der herkenning. Zowel muzikaal, als wat betreft de aankleding. Want yes: we gaan all out met onze liefde voor dit heerlijke (muzikale) tijdperk. 

Denk Madonna, Wham, Michael Jackson en zelfs een klein tikkeltje fouter. Maar immer stijlvol. Tel daarbij een flinke dosis neon, Clup Tropicana en andere MaMa Kelly-fun bij op, en jij weet waar je zondag 4 juni staat te dansen als nooit tevoren. Hadden we al gezegd dat er natuurlijk ook aan een buitenarea mét foodtruck is gedacht? Precies. 

Facts:
MaMa Kelly presents Klup Kelly
The ’80s & ’90s Edition

Datum: zondag 4 juni
Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
Wat: ouderwetse gezelligheid met een MaMa Kelly-twist
Waar: bij MaMa Kelly natuurlijk!
Muziek: Sunny Sjoerd & Jos Kel die de ’80s en ’90s doen herleven

Tickets: 15 euro via Ticketscript. Hardcopy kaarten bij Baretta in de Prinsestraat, of bij MaMa Kelly zelf.
Deze link stelt jouw kaarten veilig: Ticketscript »

-MaMa’s Brunch-

Terwijl we volop in voorbereiding zijn voor een onvergetelijk mooie editie van MaMa’s Market op Moederdag, wordt er natuurlijk minstens net zo hard gewerkt aan de brunch in ons prachtige Ketelhuis. Zodat je voorafgaand aan (of juist tijdens) je dagje Market-fun ongegeneerd kunt genieten.

Tussen 10.00 en 13.00 uur schuif je aan voor een heerlijk buffet met onder andere koffie, bubbels, verse sapjes van Juicy Juice, brood van Menno, homemade eier- of makreelsalade, pastrami, carpaccio, verschillende kazen, mini-Klup Kelly sandwiches, cheese- en bananencake en yoghurt met granola.

Daarnaast heb je ook nog eens keuze uit diverse warme gerechten. Van kreeftensoep en een pulled chicken sandwich, tot aan de beroemde hotdog van Brandt & Levie en een truffel omelet. Kortom: de keuze is meer dan reuze. En lekker.
De prijs voor dit brunchfeestje is 27.50 per persoon. Kids tot 12 jaar betalen 12.50, en krijgen daarvoor ook nog eens homemade pancakes met topping, een gezond én lekker peren- of appelsapje van de Olmenhorst en schuiven natuurlijk ook aan voor het buffet. Klik hier voor de brunchkaart »

Kortom: Moederdag wordt één en al gezelligheid en puur genieten. Bij MaMa Kelly. Als jij tenminste op tijd je reservering doorgeeft. Telefonisch, en tijdens kantooruren. Via 070 217 0546.

-MaMa’s Market-

Ook al lijkt het nu nog ver weg, wij gaan alvast starten met de voorbereidingen voor de volgende editie van de immer gezellige MaMa’s Market. Want op zondag 14 mei 2017 is het gewoon weer MOEDERDAG!!
Ben jij of ken je een leuke ondernemer of creatieveling die graag op de leukste markt van Den Haag komt staan als exposant, vraag dan informatie op via events@mama-kelly.nl

MaMa’s Market wordt ook dit jaar weer groter en uitgebreider, dus we willen jou er graag bij!

-MaMa’s Family Dinner!-

Het beste nieuws voor de aankomende dagen is natuurlijk voor de kids. Er staat namelijk weer een heerlijk onbezorgde vakantie voor de deur, en dat betekent niets anders dan de allerhoogste tijd voor ook weer een nieuwe periode van MaMa’s Family Dinner. Van zaterdag 22 april tot en met zondag 7 mei.

Wat zijn ook alweer de kleine lettertjes? We serveren ons Family Hour tussen 17.00 en 18.00 uur. Zorg dus dat je op tijd bent, want, hoe streng dit ook klinkt: we hebben de tafels hierna weer hard nodig voor de reguliere gasten. Kids tussen de 2 en 12 jaar betalen 7,50 voor hun etentje, de volwassenen (in dit ene geval ben je vanaf je 13e ineens volwassen!) rekenen 12,50 af.

En oh ja: reserveren voor MaMa’s Family Hour kan alleen telefonisch. Zo kunnen wij de boel in goede banen leiden, en dat voorkomt teleurgestelde gezichtjes. En je begrijpt: dat kan een echte MaMa natuurlijk niet aan.

-MaMa Cares-

Het lijkt ons een prima idee om op de internationale dag van de liefde weer eens stil te staan bij de mensen die hiervan wel wat extra’s kunnen gebruiken. En daarvoor is natuurlijk MaMa Cares. Onze manier om net als een echte MaMa onvoorwaardelijke liefde te tonen.

Graag nodigen wij een aantal mensen uit die om welke reden dan ook wel een mooi etentje verdienen. Mensen die echte tegenslagen hebben gekend, of bijvoorbeeld gezinnen die nooit uit eten gaan omdat ze het simpelweg niet kunnen betalen. We noemen maar wat. Als jij mensen kent die het écht verdienen om even een avondje zorgeloos weg te zijn, mail ons dan. Op willemien@mama-kelly.nl.

Oh ja, dit is geen verkapte marketingstunt of een manier om volgers te krijgen. We doen dit volledig anoniem en zonder bijbedoelingen. Het heeft dus geen zin om mensen te taggen of om zo schrijnend mogelijke verhalen in de reacties te posten. Deze worden in verband met de privacy van iedereen sowieso verwijderd. Het draait gewoon om een beetje liefde. Want dat zou het veel vaker moeten doen.