-Gourmet Market Easter Edition-

Pasen bij MaMa Kelly

Dit jaar pakt MaMa het met Pasen nét even wat anders aan. Want in plaats van een brunch, steken we onze inmiddels razend populaire Gourmet Market in een vrolijk Paas-jasje. En dat betekent dat je van 12.00 tot 15.00 uur onbeperkt kunt genieten van al dat lekkers in onze speciale foodcourts. Onze chefs staan achter hun eigen kraampjes, en verwennen jou met de mooiste, fijnste en vooral lekkerste gerechten. Zodat jij onbezorgd met familie en vrienden van een smaakvolle Paaszondag kunt genieten. En wordt het een zonovergoten dag? Dan verhuizen we de boel vrolijk naar het Mama Kelly-terras. Net zo makkelijk.

De kosten voor dit fijne feestje? Volwassenen betalen voor het eten 32.50 euro per persoon, voor kids van 2 tot en met 12 jaar rekenen we 12,50 euro.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch tijdens kantooruren op 070 2170546, of via onze site www.mama-kelly.nl.

-Xmas-

Het kerstdiner van MaMa Kelly

Op tweede kerstdag pakt MaMa uit met een fijn kerstdiner. Vooraf geniet je van Vitello Lobster. Flinterdun gesneden kalfscarpaccio met zachtgegaarde kreeft, rode biet en bospeen.

Als hoofdgerecht serveert MaMa een Roasted Christmas Chicken gevuld met paddenstoelen, en geserveerd aardappelgratin en gegrilde groene asperges met olijfolie, citroen en Parmezaanse kaas.

En omdat we in de decembermaand toch all out mogen gaan: het dessert is pavlova met cranberries, blauwe bessen, vanillecreme en tonkabonen-roomijs. Wow! Als je hier geen trek van krijgt weten wij het ook niet meer.

 

Reserveren

Reserveren voor Tweede Kerstdag bij MaMa Kelly doe je heel eenvoudig via www.mama-kelly.nl. Goed om te weten: je kunt ook gewoon aanschuiven voor een a la carte diner. Genieten van de vertrouwde MaMa Kelly-gerechten!

-Klup Kelly-

Kerstavond staat traditiegetrouw in het teken van dansen, meebleren met hits uit de jaren ’90 en meer gezelligheid. Tijdens natuurlijk weer een kakelverse X-Mas edition van Klup Kelly. Het leukste nineties-feestje van Den Haag. En omstreken.

DJ’s Sunny Sjoerd en Juicy Jos keren terug naar MaMa Kelly met een koffer vol overbekende hits, en een ongezonde dosis Mariah Carey. Want all we want for Christmas? Is een ouderwets gezellige Klup Kelly!

We starten op dinsdag 24 december om 21.00 uur sharp, en dansen zoals je van MaMa gewend bent tot in die welbekende kleine uurtjes. Tenminste, als je op tijd kaarten voor dit immer uitverkochte feest weet te bemachtigen.

Tickets koop je hier!

-Father’s Day-

Zondag 16 juni zet MaMa alle papa’s in het zonnetje met een bizar Bourgondische brunch (van 12.00 tot 16.00 uur).

Onze chefs bereiden in hun kraampjes de mooiste, fijnste en vooral lekkerste gerechten. Van de MaMa Kelly-klassiekers tot verrassende nieuwe heerlijkheden. En met mooi weer? Verhuizen we het hele feestje gewoon naar ons terras. En genieten we nóg harder! 

Dat alles voor een foodprijs van 29,50 euro voor volwassenen, en 12,50 euro voor kids van 2 tot 12.  

Reserveren? Dat kan via www.mama-kelly.nl, of telefonisch. Op werkdagen, tijdens kantooruren. Op nummer 070 217 0546.

 

-Klup Kelly-

Na een hele mooie Moederdag met onze Gourmet Market en een week vol fijn voorjaarsweer as we speak, kijken we ook alweer voorzichtig vooruit naar het volgende feestje. En da’s natuurlijk Klup Kelly – ‘Pinkster Sunday!

Inderdaad, op die eerste Pinksterzondag. Zondag 9 juni 2019. Van 21:00 tot 02:00 uur. De dag dat de voetjes weer van de vloer mogen. De handen in de lucht. En de keeltjes gesmeerd. Dankzij al die heerlijke hits uit de ’80’s, ’90’s en early ’00’s. 

Kaarten? Die scoor je bij MaMa zelf, of online.

 

 

-Mother’s day-

Na een waanzinnig mooi (en fully booked!) Paasweekend keert onze Gourmet Market terug op MaMa’s favoriete dag van het jaar. Op zondag 12 mei zetten we onze eigen mama’s in het zonnetje met zowel een onvoorstelbaar uitgebreid ontbijt (van 10.00 tot 12.00 uur) als een bizar Bourgondische brunch (van 13.00 tot 16.00 uur). Inderdaad, beide in Gourmet Market-style. 

Onze chefs bereiden in hun kraampjes talloze mooie gerechten. Van de MaMa Kelly-klassiekers tot verrassende nieuwe heerlijkheden. En heel veel daar tussenin. En met mooi weer? Verhuizen we net als met Pasen het hele feestje gewoon naar ons terras. En genieten we nóg harder!

Reserveren? Dat kan via www.mama-kelly.nl, of telefonisch. Op werkdagen, tijdens kantooruren. Op nummer 070 217 0546.

-Gourmet Market Easter-

Dit jaar pakt MaMa het met Pasen nét even wat anders aan. Want in plaats van een brunch, steken we onze inmiddels razend populaire Gourmet Market in een vrolijk Paas-jasje. En dat betekent dat je van 12.00 tot 16.00 uur onbeperkt kunt genieten van al dat lekkers in onze speciale foodcourts. Onze chefs staan achter hun eigen kraampjes, en verwennen jou met de mooiste, fijnste en vooral lekkerste gerechten. Zodat jij onbezorgd met familie en vrienden van een smaakvolle Paaszondag kunt genieten. En wordt het een zonovergoten dag? Dan verhuizen we de boel vrolijk naar het Mama Kelly-terras. Net zo makkelijk.

De kosten voor dit fijne feestje? Volwassenen betalen voor het eten 29,50 euro per persoon, voor kids van 2 tot en met 12 jaar rekenen we 12,50 euro. Reserveren kan telefonisch tijdens kantooruren op 070 – 217 05 46, of via onze site www.mama-kelly.nl.

-Gourmet Market-

Zondagen zijn er om te genieten. En het liefst met die welbekende volle teugen. Daarom introduceert MaMa Kelly de behoorlijk Bourgondische Gourmet Market. En na een fabelachtige try out met friends & family, gaan we op zondag 7 april voor de eerste keer hélemaal los. Voor, en met jullie. 

Schuif vanaf 12.00 uur aan voor een overdaad aan lekkers. Gezelligheid. En natuurlijk mooie en verse producten. Voor een foodprijs van 29,50 euro voor volwassenen, en voor 12,50 euro voor kids van 2 tot 12. Want jazeker, MaMa’s Gourmet Market is net zo goed voor familie als voor vrienden. 

Reserveren kan heel eenvoudig op werkdagen, en tijdens kantooruren. Telefonisch, op 070-217 0546.

-Valentinesday-

Let love rule. Volgens MaMa één van de meest belangrijke dingen in het leven.

Met kip en kreeft. Natuurlijk. En het zal je niet verbazen dat deze drie ingrediënten een mooie rol gaan krijgen tijdens een betoverend mooi en lekker Valentijnsdiner op die legendarische 14 februari.

Alvast reserveren? Dat kan. Op werkdagen, en telefonisch. Via 070 217 0546.

-Xmas-

MaMa pakt weer uit met Kerst. Want op woensdag 26 december gaan we all out tijdens MaMa’s Kerstbrunch én -diner. Schuif met familie en vrienden aan voor heel veel prachtige specials, of geniet a la carte van de beroemde MaMa Kelly-klassiekers. In natuurlijk een tot Christmas Wonderland omgetoverde Ketelzaal, en met sophisticated tunes van onze singer/songwriters.  

Vergeet vooral niet tijdig te reserveren. Op werkdagen, tijdens kantooruren en telefonisch. Via 070 217 0546.

-Klup Kelly-

SOLD OUT

We mogen inmiddels best van een traditie spreken: vlak voor de Kerstdagen genieten van de immer waanzinnig gezellige X-Mas editie van Klup Kelly. Met een hoofdrol voor Wham en Mariah Carey. Obviously. Maar ook voor heel veel meer lekkers. Muzikaal, en natuurlijk bij de bar.

Op zondag 23 december gaan alle feestelijke remmen los tijdens ons inmiddels beroemde avondje Klup Kelly. We starten om 21.00 uur sharp, en dansen door tot de welbekende kleine uurtjes. Als voorbereiding op die most wonderful time of the year met familie en vrienden.

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor alle info omtrent en line up!

-Family Dinner-

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober geniet je tussen 17.00 en 18.00 uur samen met minimaal één kind tot 12 jaar van onbeperkt MaMa Kelly-kip en frietjes voor slechts 15 euro per volwassene, en 10 euro per kind. Reserveren doe je telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren. Via 070 217 05 46.
Deze herfstvakantie is overigens de allerlaatste editie van ons beroemde Family Dinner. De allerlaatste? Yes, want we zijn druk bezig met een nieuwe en uitgebreidere variant van dit kidsvriendelijke avondmaal. Maar daarover later meer.

-Drop It Like It’s Hot-

Die zomer van 2018, he? Die is zo belachelijk legendarisch lekker. Die verdient wat MaMa betreft een waardig afscheid. Als bedankje voor al die uren terraspret. Dat pure genieten. Tijdens die zwoele avonden met nog één extra drankje. Of nog eentje. En dus pakken we op zaterdag 15 september flink uit met een extra editie van Klup Kelly. En droppen we ‘m like it’s hot! 

 Het wordt weer ouderwets dansen, lachen en genieten bij MaMa Kelly. Op, met en van alleen de lekkerste 80’s en 90’s hits van onze Klup Kelly-residents. Van de liefdevol gemixte drankjes. Het immer meer dan gezellige publiek en een klein hapje voor de lekkere trek. Klup Kelly zoals je inmiddels gewend bent! 

 De welbekende facts op een klein rijtje:

 • Wanneer? Zaterdag 15 september 2018
 • Hoe laat? Van 21.00 tot 02.30 uur
 • Waar? Bij MaMa Kelly natuurlijk!
 • Kaarten? Voor 16 euro ben jij erbij.

Hou deze pagina in de gaten voor de start van de voorverkoop. En zorg dat je er dan op tijd bij bent…

-Family Dinner-

Na een waanzinnig gezellig en fully booked XL Family Dinner tijdens Koningsdag, is één van onze favoriete specials terug voor de aankomende zomervakantie. Vanaf 14 juli tot en met 26 augustus gaan we IEDERE ZATERDAG samen met de allerkleinsten genieten van onbeperkt MaMa Kelly-kip én frietjes.

De welbekende kleine lettertjes? Voor 12,50 per volwassene en 7,50 per kind (tussen 2 en 12 jaar oud) smikkel je tussen 17.00 en 18.00 uur onbeperkte kip en frietjes als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. Reserveren doe je telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren. Via 070 217 05 46.

Vaderdag-

Achter elke geweldige MaMa, staat een bijna net zo fantastische papa. Dat weet iedereen. En dus zetten we op Vaderdag massaal de liefste mannen van de wereld in een hopelijk net zo letterlijk als figuurlijk zonnetje. Met bijvoorbeeld een lekker lange en Bourgondische lunch.

Bij dat zonnige en mooie weer op ons heerlijke terras, maar sowieso wordt het genieten. Met de welbekende volle teugen, tunes van Ome Steef zelf, én van onze singer/songwriter.

MaMa Loves To Party-

Aankomend Pinksterweekend (da’s zondag 20 mei!) zet MaMa weer eens flink de bloemetjes buiten. Tijdens een nieuwe editie van het inmiddels best legendarische Klup Kelly. Dansen in de prachtige Ketelzaal op de beste tunes uit de 80’s en 90’s, genieten van GT’s aan één van de barren en in de aparte tent los gaan op alleen de heetste house classics. Iedere editie weer een volledig uitverkocht festijn, en gezien de kaartverkoop voor de komende editie, wordt het dit jaar niet anders. Dus pak die tickets nu ze er nog zijn. Via https://www.facebook.com/events/145183889650509/

-Mother’s Day!-

Moederdag en MaMa Kelly zijn om vrij voor de hand liggende redenen een net zo onafscheidelijke als gezellige combinatie. En dus pakken we op zondag 13 mei weer volop uit. Met een uitgebreid ontbijt, en een dito lunch.

Schuif om 09.00 uur bij MaMa Kelly Den Haag aan voor een waanzinnig ontbijt, met de pure Family Fun die je van ons gewend bent. Of, voor de bourgondische mama’s en hun gezin: geniet vanaf 13.00 uur van een uitgebreide lunch, met natuurlijk een hoofdrol voor onze kip en kreeft.

Nog even de facts op een rijtje:

Prijs Ontbijt: 29,50 per persoon, kids tot 12 jaar betalen 15 euro
Prijs Lunch: 45,- per persoon

Reserveren?

Dat kan alleen telefonisch* en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 070 – 217 0546.

*:Goed om te weten: we worden werkelijk overspoeld met telefonische aanvragen, dus het kan soms wat langer duren voordat de telefoon beantwoord wordt. We doen er alles om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar een heel klein beetje geduld is wat MaMa soms moet vragen.

-Family Dinner-

Na een waanzinnig gezellig en fully booked XL Family Dinner tijdens Koningsdag, is één van onze favoriete specials terug voor de meivakantie. Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 mei gaan we weer samen met de allerkleinsten genieten van onbeperkt MaMa Kelly-kip én frietjes.

De welbekende kleine lettertjes? Voor 12,50 per volwassene en 7,50 per kind (tussen 2 en 12 jaar oud) smikkel je tussen 17.00 en 18.00 uur onbeperkte kip en frietjes als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. Reserveren doe je telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren. Via 070 217 05 46

-MaMa’s Paaslunch-

MaMa is zoals je weet gek op familie, genieten én tradities. En tja, dan kijkt ze dus alvast reikhalzend uit naar het naderende Paasweekend. Want op zondag 1 en maandag 2 april staat MaMa Kelly weer in het teken van smaakvolle en uitgebreide family fun. Tijdens MaMa’s Paasontbijt.

Van 09.00 tot 12.00 geniet je op beide Paasdagen van een zeer uitgebreid ontbijtmenu, boordevol bekend én verrassend lekkers. Natuurlijk hebben we als een echte MaMa ook aan die allerkleinste levensgenietertjes gedacht, en zal onder andere de Paashaas zelf in hoogst eigen persoon voor de nodige activiteiten zorgen.

Nog even de facts op een rijtje:
– Zondag 1 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun
– Maandag 2 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun

Prijs: 29,50 per persoon, kids tot 12 jaar betalen 15 euro.

Reserveren?

Dat kan alleen telefonisch en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 070-217 05 46.

 *:Goed om te weten: we worden werkelijk overspoeld met telefonische aanvragen, dus het kan soms wat langer duren voordat de telefoon beantwoord wordt. We doen er alles om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar een heel klein beetje geduld is wat MaMa soms moet vragen.

-Valentinesday-

Let love rule. Volgens MaMa één van de meest belangrijke dingen in het leven.

Met kip en kreeft. Natuurlijk. En het zal je niet verbazen dat deze drie ingrediënten een mooie rol gaan krijgen tijdens een betoverend mooi en lekker Valentijnsdiner op die legendarische 14 februari.

Alvast reserveren? Dat kan. Op werkdagen, en telefonisch. Via 070 217 0546.

-Xmas-

MaMa pakt weer uit met Kerst. Want op woensdag 26 december gaan we all out tijdens MaMa’s Kerstbrunch én -diner. Schuif met familie en vrienden aan voor heel veel prachtige specials, of geniet a la carte van de beroemde MaMa Kelly-klassiekers. In natuurlijk een tot Christmas Wonderland omgetoverde Ketelzaal, en met sophisticated tunes van onze singer/songwriters.  

Vergeet vooral niet tijdig te reserveren. Op werkdagen, tijdens kantooruren en telefonisch. Via 070 217 0546.

-Klup Kelly-

SOLD OUT

We mogen inmiddels best van een traditie spreken: vlak voor de Kerstdagen genieten van de immer waanzinnig gezellige X-Mas editie van Klup Kelly. Met een hoofdrol voor Wham en Mariah Carey. Obviously. Maar ook voor heel veel meer lekkers. Muzikaal, en natuurlijk bij de bar.

Op zondag 23 december gaan alle feestelijke remmen los tijdens ons inmiddels beroemde avondje Klup Kelly. We starten om 21.00 uur sharp, en dansen door tot de welbekende kleine uurtjes. Als voorbereiding op die most wonderful time of the year met familie en vrienden.

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor alle info omtrent en line up!

-Family Dinner-

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober geniet je tussen 17.00 en 18.00 uur samen met minimaal één kind tot 12 jaar van onbeperkt MaMa Kelly-kip en frietjes voor slechts 15 euro per volwassene, en 10 euro per kind. Reserveren doe je telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren. Via 070 217 05 46.
Deze herfstvakantie is overigens de allerlaatste editie van ons beroemde Family Dinner. De allerlaatste? Yes, want we zijn druk bezig met een nieuwe en uitgebreidere variant van dit kidsvriendelijke avondmaal. Maar daarover later meer.

-Drop It Like It’s Hot-

Die zomer van 2018, he? Die is zo belachelijk legendarisch lekker. Die verdient wat MaMa betreft een waardig afscheid. Als bedankje voor al die uren terraspret. Dat pure genieten. Tijdens die zwoele avonden met nog één extra drankje. Of nog eentje. En dus pakken we op zaterdag 15 september flink uit met een extra editie van Klup Kelly. En droppen we ‘m like it’s hot! 

 Het wordt weer ouderwets dansen, lachen en genieten bij MaMa Kelly. Op, met en van alleen de lekkerste 80’s en 90’s hits van onze Klup Kelly-residents. Van de liefdevol gemixte drankjes. Het immer meer dan gezellige publiek en een klein hapje voor de lekkere trek. Klup Kelly zoals je inmiddels gewend bent! 

 De welbekende facts op een klein rijtje:

 • Wanneer? Zaterdag 15 september 2018
 • Hoe laat? Van 21.00 tot 02.30 uur
 • Waar? Bij MaMa Kelly natuurlijk!
 • Kaarten? Voor 16 euro ben jij erbij.

Hou deze pagina in de gaten voor de start van de voorverkoop. En zorg dat je er dan op tijd bij bent…

-Family Dinner-

Na een waanzinnig gezellig en fully booked XL Family Dinner tijdens Koningsdag, is één van onze favoriete specials terug voor de aankomende zomervakantie. Vanaf 14 juli tot en met 26 augustus gaan we IEDERE ZATERDAG samen met de allerkleinsten genieten van onbeperkt MaMa Kelly-kip én frietjes.

De welbekende kleine lettertjes? Voor 12,50 per volwassene en 7,50 per kind (tussen 2 en 12 jaar oud) smikkel je tussen 17.00 en 18.00 uur onbeperkte kip en frietjes als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. Reserveren doe je telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren. Via 070 217 05 46.

Vaderdag-

Achter elke geweldige MaMa, staat een bijna net zo fantastische papa. Dat weet iedereen. En dus zetten we op Vaderdag massaal de liefste mannen van de wereld in een hopelijk net zo letterlijk als figuurlijk zonnetje. Met bijvoorbeeld een lekker lange en Bourgondische lunch.

Bij dat zonnige en mooie weer op ons heerlijke terras, maar sowieso wordt het genieten. Met de welbekende volle teugen, tunes van Ome Steef zelf, én van onze singer/songwriter.

Reserveer de Vaderdag-lunch.

MaMa Loves To Party-

Aankomend Pinksterweekend (da’s zondag 20 mei!) zet MaMa weer eens flink de bloemetjes buiten. Tijdens een nieuwe editie van het inmiddels best legendarische Klup Kelly. Dansen in de prachtige Ketelzaal op de beste tunes uit de 80’s en 90’s, genieten van GT’s aan één van de barren en in de aparte tent los gaan op alleen de heetste house classics. Iedere editie weer een volledig uitverkocht festijn, en gezien de kaartverkoop voor de komende editie, wordt het dit jaar niet anders. Dus pak die tickets nu ze er nog zijn. Via https://www.facebook.com/events/145183889650509/

-Mother’s Day!-

Moederdag en MaMa Kelly zijn om vrij voor de hand liggende redenen een net zo onafscheidelijke als gezellige combinatie. En dus pakken we op zondag 13 mei weer volop uit. Met een uitgebreid ontbijt, en een dito lunch.

Schuif om 09.00 uur bij MaMa Kelly Den Haag aan voor een waanzinnig ontbijt, met de pure Family Fun die je van ons gewend bent. Of, voor de bourgondische mama’s en hun gezin: geniet vanaf 13.00 uur van een uitgebreide lunch, met natuurlijk een hoofdrol voor onze kip en kreeft.

Nog even de facts op een rijtje:

Prijs Ontbijt: 29,50 per persoon, kids tot 12 jaar betalen 15 euro
Prijs Lunch: 45,- per persoon

Reserveren?

Dat kan alleen telefonisch* en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 070 – 217 0546.

*:Goed om te weten: we worden werkelijk overspoeld met telefonische aanvragen, dus het kan soms wat langer duren voordat de telefoon beantwoord wordt. We doen er alles om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar een heel klein beetje geduld is wat MaMa soms moet vragen.

-Family Dinner-

Na een waanzinnig gezellig en fully booked XL Family Dinner tijdens Koningsdag, is één van onze favoriete specials terug voor de meivakantie. Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 mei gaan we weer samen met de allerkleinsten genieten van onbeperkt MaMa Kelly-kip én frietjes.

De welbekende kleine lettertjes? Voor 12,50 per volwassene en 7,50 per kind (tussen 2 en 12 jaar oud) smikkel je tussen 17.00 en 18.00 uur onbeperkte kip en frietjes als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. Reserveren doe je telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren. Via 070 217 05 46

-MaMa’s Paaslunch-

MaMa is zoals je weet gek op familie, genieten én tradities. En tja, dan kijkt ze dus alvast reikhalzend uit naar het naderende Paasweekend. Want op zondag 1 en maandag 2 april staat MaMa Kelly weer in het teken van smaakvolle en uitgebreide family fun. Tijdens MaMa’s Paasontbijt.

Van 09.00 tot 12.00 geniet je op beide Paasdagen van een zeer uitgebreid ontbijtmenu, boordevol bekend én verrassend lekkers. Natuurlijk hebben we als een echte MaMa ook aan die allerkleinste levensgenietertjes gedacht, en zal onder andere de Paashaas zelf in hoogst eigen persoon voor de nodige activiteiten zorgen.

Nog even de facts op een rijtje:
– Zondag 1 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun
– Maandag 2 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun

Prijs: 29,50 per persoon, kids tot 12 jaar betalen 15 euro.

Reserveren?

Dat kan alleen telefonisch en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 070-217 05 46.

 *:Goed om te weten: we worden werkelijk overspoeld met telefonische aanvragen, dus het kan soms wat langer duren voordat de telefoon beantwoord wordt. We doen er alles om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar een heel klein beetje geduld is wat MaMa soms moet vragen.

-Valentinesday-

Let love rule. Volgens MaMa één van de meest belangrijke dingen in het leven.

Met kip en kreeft. Natuurlijk. En het zal je niet verbazen dat deze drie ingrediënten een mooie rol gaan krijgen tijdens een betoverend mooi en lekker Valentijnsdiner op die legendarische 14 februari.

Alvast reserveren? Dat kan. Op werkdagen, en telefonisch. Via 070 217 0546.

-Xmas-

MaMa pakt weer uit met Kerst. Want op woensdag 26 december gaan we all out tijdens MaMa’s Kerstbrunch én -diner. Schuif met familie en vrienden aan voor heel veel prachtige specials, of geniet a la carte van de beroemde MaMa Kelly-klassiekers. In natuurlijk een tot Christmas Wonderland omgetoverde Ketelzaal, en met sophisticated tunes van onze singer/songwriters.  

Vergeet vooral niet tijdig te reserveren. Op werkdagen, tijdens kantooruren en telefonisch. Via 070 217 0546.

-Klup Kelly-

SOLD OUT

We mogen inmiddels best van een traditie spreken: vlak voor de Kerstdagen genieten van de immer waanzinnig gezellige X-Mas editie van Klup Kelly. Met een hoofdrol voor Wham en Mariah Carey. Obviously. Maar ook voor heel veel meer lekkers. Muzikaal, en natuurlijk bij de bar.

Op zondag 23 december gaan alle feestelijke remmen los tijdens ons inmiddels beroemde avondje Klup Kelly. We starten om 21.00 uur sharp, en dansen door tot de welbekende kleine uurtjes. Als voorbereiding op die most wonderful time of the year met familie en vrienden.

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor alle info omtrent en line up!

-Family Dinner-

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober geniet je tussen 17.00 en 18.00 uur samen met minimaal één kind tot 12 jaar van onbeperkt MaMa Kelly-kip en frietjes voor slechts 15 euro per volwassene, en 10 euro per kind. Reserveren doe je telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren. Via 070 217 05 46.
Deze herfstvakantie is overigens de allerlaatste editie van ons beroemde Family Dinner. De allerlaatste? Yes, want we zijn druk bezig met een nieuwe en uitgebreidere variant van dit kidsvriendelijke avondmaal. Maar daarover later meer.

-Drop It Like It’s Hot-

Die zomer van 2018, he? Die is zo belachelijk legendarisch lekker. Die verdient wat MaMa betreft een waardig afscheid. Als bedankje voor al die uren terraspret. Dat pure genieten. Tijdens die zwoele avonden met nog één extra drankje. Of nog eentje. En dus pakken we op zaterdag 15 september flink uit met een extra editie van Klup Kelly. En droppen we ‘m like it’s hot! 

 Het wordt weer ouderwets dansen, lachen en genieten bij MaMa Kelly. Op, met en van alleen de lekkerste 80’s en 90’s hits van onze Klup Kelly-residents. Van de liefdevol gemixte drankjes. Het immer meer dan gezellige publiek en een klein hapje voor de lekkere trek. Klup Kelly zoals je inmiddels gewend bent! 

 De welbekende facts op een klein rijtje:

 • Wanneer? Zaterdag 15 september 2018
 • Hoe laat? Van 21.00 tot 02.30 uur
 • Waar? Bij MaMa Kelly natuurlijk!
 • Kaarten? Voor 16 euro ben jij erbij.

Hou deze pagina in de gaten voor de start van de voorverkoop. En zorg dat je er dan op tijd bij bent…

-Family Dinner-

Na een waanzinnig gezellig en fully booked XL Family Dinner tijdens Koningsdag, is één van onze favoriete specials terug voor de aankomende zomervakantie. Vanaf 14 juli tot en met 26 augustus gaan we IEDERE ZATERDAG samen met de allerkleinsten genieten van onbeperkt MaMa Kelly-kip én frietjes.

De welbekende kleine lettertjes? Voor 12,50 per volwassene en 7,50 per kind (tussen 2 en 12 jaar oud) smikkel je tussen 17.00 en 18.00 uur onbeperkte kip en frietjes als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. Reserveren doe je telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren. Via 070 217 05 46.

Vaderdag-

Achter elke geweldige MaMa, staat een bijna net zo fantastische papa. Dat weet iedereen. En dus zetten we op Vaderdag massaal de liefste mannen van de wereld in een hopelijk net zo letterlijk als figuurlijk zonnetje. Met bijvoorbeeld een lekker lange en Bourgondische lunch.

Bij dat zonnige en mooie weer op ons heerlijke terras, maar sowieso wordt het genieten. Met de welbekende volle teugen, tunes van Ome Steef zelf, én van onze singer/songwriter.

Reserveer de Vaderdag-lunch.

MaMa Loves To Party-

Aankomend Pinksterweekend (da’s zondag 20 mei!) zet MaMa weer eens flink de bloemetjes buiten. Tijdens een nieuwe editie van het inmiddels best legendarische Klup Kelly. Dansen in de prachtige Ketelzaal op de beste tunes uit de 80’s en 90’s, genieten van GT’s aan één van de barren en in de aparte tent los gaan op alleen de heetste house classics. Iedere editie weer een volledig uitverkocht festijn, en gezien de kaartverkoop voor de komende editie, wordt het dit jaar niet anders. Dus pak die tickets nu ze er nog zijn. Via https://www.facebook.com/events/145183889650509/

-Mother’s Day!-

Moederdag en MaMa Kelly zijn om vrij voor de hand liggende redenen een net zo onafscheidelijke als gezellige combinatie. En dus pakken we op zondag 13 mei weer volop uit. Met een uitgebreid ontbijt, en een dito lunch.

Schuif om 09.00 uur bij MaMa Kelly Den Haag aan voor een waanzinnig ontbijt, met de pure Family Fun die je van ons gewend bent. Of, voor de bourgondische mama’s en hun gezin: geniet vanaf 13.00 uur van een uitgebreide lunch, met natuurlijk een hoofdrol voor onze kip en kreeft.

Nog even de facts op een rijtje:

Prijs Ontbijt: 29,50 per persoon, kids tot 12 jaar betalen 15 euro
Prijs Lunch: 45,- per persoon

Reserveren?

Dat kan alleen telefonisch* en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 070 – 217 0546.

*:Goed om te weten: we worden werkelijk overspoeld met telefonische aanvragen, dus het kan soms wat langer duren voordat de telefoon beantwoord wordt. We doen er alles om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar een heel klein beetje geduld is wat MaMa soms moet vragen.

-Family Dinner-

Na een waanzinnig gezellig en fully booked XL Family Dinner tijdens Koningsdag, is één van onze favoriete specials terug voor de meivakantie. Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 mei gaan we weer samen met de allerkleinsten genieten van onbeperkt MaMa Kelly-kip én frietjes.

De welbekende kleine lettertjes? Voor 12,50 per volwassene en 7,50 per kind (tussen 2 en 12 jaar oud) smikkel je tussen 17.00 en 18.00 uur onbeperkte kip en frietjes als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. Reserveren doe je telefonisch. Op werkdagen en tijdens kantooruren. Via 070 217 05 46

-MaMa’s Paaslunch-

MaMa is zoals je weet gek op familie, genieten én tradities. En tja, dan kijkt ze dus alvast reikhalzend uit naar het naderende Paasweekend. Want op zondag 1 en maandag 2 april staat MaMa Kelly weer in het teken van smaakvolle en uitgebreide family fun. Tijdens MaMa’s Paasontbijt.

Van 09.00 tot 12.00 geniet je op beide Paasdagen van een zeer uitgebreid ontbijtmenu, boordevol bekend én verrassend lekkers. Natuurlijk hebben we als een echte MaMa ook aan die allerkleinste levensgenietertjes gedacht, en zal onder andere de Paashaas zelf in hoogst eigen persoon voor de nodige activiteiten zorgen.

Nog even de facts op een rijtje:
– Zondag 1 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun
– Maandag 2 april – 09.00 tot 12.00: Paasontbijt + kidsfun

Prijs: 29,50 per persoon, kids tot 12 jaar betalen 15 euro.

Reserveren?

Dat kan alleen telefonisch en tijdens kantooruren op de bekende werkdagen. Bel van maandag tot en met vrijdag naar 070-217 05 46.

 *:Goed om te weten: we worden werkelijk overspoeld met telefonische aanvragen, dus het kan soms wat langer duren voordat de telefoon beantwoord wordt. We doen er alles om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, maar een heel klein beetje geduld is wat MaMa soms moet vragen.

-Will you be my Valentine?-

Nauwelijks tijd om met je ogen te knipperen. Dat hebben we. Want nadat iedereen net is bijgekomen van de bekende feestelijke dagen van afgelopen maand, staat dé dag van de liefde alweer voor de deur. En al heeft MaMa daar zoals je weet haar eigen ideetjes bij: we zijn alweer bijna fully booked voor 14 februari.

Nu in een vlaag van romantiek één van de laatste tafeltjes veilig stellen? Bel tijdens kantooruren naar 070 217 0546.

-MaMa’s Family Dinner!-

Het nieuwe jaar begin je pas écht goed tijdens MaMa’s Family Dinner. Want van dinsdag 2 tot en met zondag 7 januari 2018 kom je weer onbeperkt genieten van de beroemde MaMa Kelly-kip, mét frietjes. Zodat ook de allerkleinste fijnproevers kennis kunnen maken met eten in een restaurant.

Wat waren ook alweer de kleine lettertjes? Tijdens deze dagen schuif je om 17.00 uur aan voor een extra voordelig family etentje. Want voor 12,50 per volwassene en 7,50 per kind geniet je van de onbeperkte kip en frietjes. Als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. Reserveren doe je telefonisch, op werkdagen via 070 – 217 05 46.

-MaMa Kelly Amsterdam-

Pink isn’t just a color. It’s an attitude. Vinden wij. En dat blijkt wel uit de allereerste 3d-rendering (van designer Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek) die we met jullie delen.

Voor ons een extra spannend moment, want nu laten we niet alleen voor het eerst een stukje van ons interieur aan de wereld zien, maar gaat bovendien het bouwen écht beginnen. Oktober 2017 is de magische datum. Dan mag je MaMa Kelly Amsterdam in real life komen bewonderen. En van ons genieten. In het Olympisch Stadion in Amsterdam.

-MaMa’s Family Dinner!-

Guess who’s back again? Want natuurlijk laat MaMa geen vakantie voorbij gaan zonder ook de allerkleinste smulpapen in een smakelijk zonnetje te zetten. En dus is het van maandag 14 augustus tot en met zondag 20 augustus weer tijd voor ons altijd gezellige Family Dinner. 

Tijdens deze dagen maak je tussen 17.00 en 18.00 uur extra voordelig kennis met de heerlijke kip van MaMa Kelly. Want voor 12,50 per persoon schuif je aan voor onbeperkt kip en frietjes, als er in jouw gezelschap tenminste één kind jonger is dan 12 jaar. 

We vragen je wel even om telefonisch te reserveren (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 op 070 2170546) zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

-MaMa Kelly Amsterdam-

De ‘word on the street’ was er al een tijdje,…

maar tijdens The Battle Of The Chefs werd het nieuws officieel door Rein Rambaldo zelf naar buiten gebracht: MaMa Kelly opent in Amsterdam! YES! Na een razend populaire pop-up tijdens de Horecava wisten we vrijwel zeker dat onze volgende stap richting de hoofdstad ging zijn.

En eind okotber is het moment dan eindelijk daar. Dan openen we onze deuren voor de kip- en kreeftliefhebbers van Amsterdam en omstreken. En zoals je van MaMa Kelly mag verwachten, in een waanzinnige omgeving. Maar daarover later meer.

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe zaak, sneak previews te krijgen van de verbouwing en straks als eerste te kunnen reserveren bij MaMa Kelly Amsterdam: like onze pagina. En stay tuned voor meer nieuws. Reserveren voor Amsterdam? Even geduld nog.

-Natuurlijk worden we bij MaMa Kelly blij van…-

…de welgemeende ‘oehs’ en ‘ahs’ als gasten ons befaamde Ketelhuis binnen komen lopen. Maar in het voorjaar en de zomer is het minstens zo goed toeven op het imposante terras aan het water.

Waar je dus niet alleen ook weer heel easy voor de deur kunt parkeren, maar ook ontzettend handig met je boot kunt aanleggen. Lunchen, borrelen of op de mooiste dagen van het jaar tot laat in de avond genieten van kip en kreeft op ons zonovergoten terras: het kan allemaal.

-Klup Kelly-

Na schandalig gezellige en stijf uitverkochte Klup Kelly’s en samenwerkingen met CLUPTOWN, vinden wij het bij MaMa Kelly meer dan de hoogste tijd voor een nieuw feestje. En wat voor één. 

Op zondag 4 juni, da’s Eerste Pinksterdag, pakken we uit met een verse editie van Klup Kelly. De nu al gezellige ’80s & ’90s Edition. Inderdaad, een feest der herkenning. Zowel muzikaal, als wat betreft de aankleding. Want yes: we gaan all out met onze liefde voor dit heerlijke (muzikale) tijdperk. 

Denk Madonna, Wham, Michael Jackson en zelfs een klein tikkeltje fouter. Maar immer stijlvol. Tel daarbij een flinke dosis neon, Clup Tropicana en andere MaMa Kelly-fun bij op, en jij weet waar je zondag 4 juni staat te dansen als nooit tevoren. Hadden we al gezegd dat er natuurlijk ook aan een buitenarea mét foodtruck is gedacht? Precies. 

Facts:
MaMa Kelly presents Klup Kelly
The ’80s & ’90s Edition

Datum: zondag 4 juni
Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
Wat: ouderwetse gezelligheid met een MaMa Kelly-twist
Waar: bij MaMa Kelly natuurlijk!
Muziek: Sunny Sjoerd & Jos Kel die de ’80s en ’90s doen herleven

Tickets: 15 euro via Ticketscript. Hardcopy kaarten bij Baretta in de Prinsestraat, of bij MaMa Kelly zelf.
Deze link stelt jouw kaarten veilig: Ticketscript »

-MaMa’s Brunch-

Terwijl we volop in voorbereiding zijn voor een onvergetelijk mooie editie van MaMa’s Market op Moederdag, wordt er natuurlijk minstens net zo hard gewerkt aan de brunch in ons prachtige Ketelhuis. Zodat je voorafgaand aan (of juist tijdens) je dagje Market-fun ongegeneerd kunt genieten.

Tussen 10.00 en 13.00 uur schuif je aan voor een heerlijk buffet met onder andere koffie, bubbels, verse sapjes van Juicy Juice, brood van Menno, homemade eier- of makreelsalade, pastrami, carpaccio, verschillende kazen, mini-Klup Kelly sandwiches, cheese- en bananencake en yoghurt met granola.

Daarnaast heb je ook nog eens keuze uit diverse warme gerechten. Van kreeftensoep en een pulled chicken sandwich, tot aan de beroemde hotdog van Brandt & Levie en een truffel omelet. Kortom: de keuze is meer dan reuze. En lekker.
De prijs voor dit brunchfeestje is 27.50 per persoon. Kids tot 12 jaar betalen 12.50, en krijgen daarvoor ook nog eens homemade pancakes met topping, een gezond én lekker peren- of appelsapje van de Olmenhorst en schuiven natuurlijk ook aan voor het buffet. Klik hier voor de brunchkaart »

Kortom: Moederdag wordt één en al gezelligheid en puur genieten. Bij MaMa Kelly. Als jij tenminste op tijd je reservering doorgeeft. Telefonisch, en tijdens kantooruren. Via 070 217 0546.

-MaMa’s Market-

Ook al lijkt het nu nog ver weg, wij gaan alvast starten met de voorbereidingen voor de volgende editie van de immer gezellige MaMa’s Market. Want op zondag 14 mei 2017 is het gewoon weer MOEDERDAG!!
Ben jij of ken je een leuke ondernemer of creatieveling die graag op de leukste markt van Den Haag komt staan als exposant, vraag dan informatie op via events@mama-kelly.nl

MaMa’s Market wordt ook dit jaar weer groter en uitgebreider, dus we willen jou er graag bij!

-MaMa’s Family Dinner!-

Het beste nieuws voor de aankomende dagen is natuurlijk voor de kids. Er staat namelijk weer een heerlijk onbezorgde vakantie voor de deur, en dat betekent niets anders dan de allerhoogste tijd voor ook weer een nieuwe periode van MaMa’s Family Dinner. Van zaterdag 22 april tot en met zondag 7 mei.

Wat zijn ook alweer de kleine lettertjes? We serveren ons Family Hour tussen 17.00 en 18.00 uur. Zorg dus dat je op tijd bent, want, hoe streng dit ook klinkt: we hebben de tafels hierna weer hard nodig voor de reguliere gasten. Kids tussen de 2 en 12 jaar betalen 7,50 voor hun etentje, de volwassenen (in dit ene geval ben je vanaf je 13e ineens volwassen!) rekenen 12,50 af.

En oh ja: reserveren voor MaMa’s Family Hour kan alleen telefonisch. Zo kunnen wij de boel in goede banen leiden, en dat voorkomt teleurgestelde gezichtjes. En je begrijpt: dat kan een echte MaMa natuurlijk niet aan.