-MaMa’s Video’s-

Klup Kelly, 9 juni 2019

Eerste Pinksterzondag, zondag 9 juni 2019, konden de voetjes weer van de vloer en de handen in de lucht tijdens Klup Kelly. Het was natuurlijk weer een avond om niet te vergeten. Dankzij al die heerlijke hits uit de ’80’s, ’90’s en early ’00’s. Gelukkig is er weer een mooie aftermovie gemaakt, zodat we nog even kunnen nagenieten van dit geweldige feestje.

Franse landkip

‘We houden van een lekker stukje kip, maar vinden het ook belangrijk dat de kip een goed leven heeft gehad’. En zo is het maar net. Met nog ontzettend grote regelmaat krijgen wij de vraag waar onze kip eigenlijk vandaan komt. En waarom juist die MaMa Kelly-kip zo juicy en vol van smaak is. En dus reisden we af naar Frankrijk om een kijkje te nemen op de boerderij van de familie Bodin. En liepen we een dagje mee met de beroemde Franse scharrelkip. En tja, het kost ons misschien nét ietsje meer, maar dan heb je wel een kip waar je trots op mag zijn.

MaMa Kelly SHOWREEL

Een korte impressie van een dagje MaMa Kelly. Van uitgebreid lunchen in de brasserie met open keuken, tot borrel en diner op ons terras of in het Ketelhuis. Om daarna tijdens een verse editie van Klup Kelly tot in de laatste uurtjes te dansen…

Klup Kelly – 4 juni

Op zondag 4 juni (Eerste Pinksterdag) was het dan eindelijk tijd voor de volledig uitverkochte tweede editie van Klup Kelly. En hoe leuk het was? Heel leuk. Gelukkig maakte ome Steef onderstaande video-recap, zodat we zelf ook nog even na kunnen genieten van een belachelijk mooie avond. Het zal je niet verbazen als we nu alvast verklappen dat dit feestje zéker terug gaat komen.

Battle Of The Chefs

Op donderdag 25 mei stond MaMa Kelly in het teken van de eerste editie van de Battle Of The Chefs. Drie verschillende topchefs die niet alleen de gerechten voor de gasten klaar maakten, maar deze ook aan tafel kwamen uitserveren. En vertellen waarom ze het hoe hadden bereid. In combinatie met schitterend weer en natuurlijk hele fijne gasten, een meer dan onvergetelijke avond. En het beste nieuws? In juni komt de Battle Of The Chefs terug! Met een hoofdrol voor onze beroemde kreeft.

Kip Eet Je Met Je Klauwen

Eén van de specialiteiten van MaMa Kelly. Je kiest ‘m klassiek, spicy, met knoflook of Oosters. Maar hóe je ‘m eet? Dat legt executive chef IJsbrant Wilbrenninck op geheel eigen wijze graag aan je uit.

Lessons in Lobster

De tweede specialiteit op de MaMa Kelly-kaart. Zonder twijfel een prachtige delicatesse, maar je kunt vaak nog meer van zo’n heerlijke kreeft genieten als je weet hoe je ‘m het best kunt eten. Onze executive chef IJsbrant Wilbrenninck leert het je graag.

Kompaan

Voor ons bezoek aan de volgende leverancier in het steeds mooier wordende MaMa Kelly-rijtje hoefden we slechts 3 minuutjes te lopen. Want de mannen van bierbrouwerij Kompaan zijn letterlijk onze fijne buren. En het feit dat deze Haagse helden met hun heerlijke ‘Bloedbroeder’ nét de award voor ‘Het Beste Bier van Nederland’ in ontvangst hebben mogen nemen, was voor ome Steef en Daphne een prima reden om eens even lekker te gaan proev… Eeh, om een diepteinterview te doen met oprichter Jeroen.

Het spreekt voor zich dat MaMa Kelly dit bekroonde biertje nu met gepaste trots ook op de kaart heeft staan. ‘Heerlijk bij een goed gegrilde kip’, aldus Jeroen van Kompaan zelf. En wij kunnen dat beamen.

 

Marie-Stella-Maris

Nog zo’n leverancier die zich op verschillende manieren weet te onderscheiden van de massa: Marie-Stella-Maris. Dit tafelwater is niet alleen een lust voor het oog, maar denkt ook nog eens aan de wereld. Hoe? Dat vertelt Emma je graag zelf.

 

Denham The Jeanmaker

Jeans, witte shirts en sloven van zogenaamd ‘virgin denim’. Ze worden geleverd door onze vrienden van het Nederlandse jeanslabel Denham The Jeanmaker. Ome Steef ging voor MaMa Kelly eens op visite bij hun HQ in Amsterdam.