FAQ

Zoals het een goed mama betaamt, is ook deze MaMa bovenal zorgzaam. En heeft ze (bijna) overal een antwoord op. We hebben alvast een aantal veel gestelde vragen inclusief de bijbehorende antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Mocht jouw vraag hier nou niet tussen staan, neem dan gewoon even contact met ons op. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 020 – 225 26 84 en 24/7 per mail: amsterdam@mama-kelly.nl.

 

Maandag: 12.00 – 00.00
Dinsdag: 12.00 – 00.00
Woensdag: 12.00 – 00.00
Donderdag: 12.00 – 00.00
Vrijdag: 12.00 – 01.00
Zaterdag: 12.00 – 01.00
Zondag: 12.00 – 00.00

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN DE KEUKEN?

Genieten van lunch kan bij MaMa Kelly vanaf 12:00 tot 15:00 en van diner van 17:00 tot 21:00, vrijdag en zaterdag zelfs tot 22:00. Laat aanschuiven en toch van de full experience genieten is bij MaMa Kelly dus geen enkel probleem.

Altijd goed om te benadrukken: natuurlijk kun je na 21.00 uur volop genieten van jouw bestelde gerechten. Natafelen is ook onze favoriet!

Hoewel wij ontzettend van dieren houden, is het bij MaMa Kelly uit hygienisch oogpunt niet toegestaan honden of andere huisdieren mee naar binnen te nemen. Sinds 1 april 2016 is dit overigens wettelijk bepaald voor alle horecagelegenheden.

Op ons terras zijn honden daarentegen wel gewoon welkom. We zetten graag een bakje water voor de dorstige viervoeter klaar!

Natuurlijk zijn ook grote(re) gezelschappen van harte welkom bij MaMa Kelly. Om alles smooth te laten verlopen, hanteren we voor gezelschappen vanaf 8 personen wel andere voorwaarden en een andere kaart. Meer info over het lunchen of dineren met een groep is te verkrijgen via amsterdam@mama-kelly.nl, of via het speciale reserveringsformulier voor groepen op deze site.

Op onze menukaart vind je een flink aantal nieuwe vegetarische gerechten, dus er staat ongetwijfeld iets fijns voor je tussen.

Ook ligt er sowieso altijd een allergenenkaart om in te zien bij MaMa Kelly. Natuurlijk adviseren we ook om eventuele allergieen even te melden bij onze crew. Voor vragen of speciale dieetwensen zijn wij bovendien altijd per mail bereikbaar: amsterdam@mama-kelly.nl.

Ook al houdt MaMa zeker van een feestje, we houden ook graag rekening met onze andere gasten. Om deze niet ongewild in jullie party terecht te laten komen, houden we versieringen in eigen hand. Voor meer info neem je even contact met ons op via amsterdam@mama-kelly.nl.

We communiceren onze eventuele gewijzigde openingstijden altijd geruime tijd van te voren op onze Facebook pagina. Altijd handig om deze even in de gaten te houden!

WAT ZIJN DE SPECIALITEITEN DIE MAMA KELLY TE BIEDEN HEEFT?

De meest gestelde vraag binnen MaMa Kelly is niet voor niets: ‘kip of kreeft’? Maar naast deze twee zogeheten signature dishes serveren we ook een flink aantal andere mooie gerechten die eigenlijk ook specialiteiten op zich mogen worden genoemd. Bekijk via deze link de verschillende menukaarten voor lunch, diner en de borrel.

VERANDERT JULLIE KAART OOK GEREGELD?

Naast de beroemde MaMa Kelly kip en kreeft hebben we ook een aantal steeds wisselende gerechten op onze kaart.

Om zeker te zijn van een plekje, raden we je zeker aan om eerst even te reserveren. Telefonisch kan dit op nummer 020 – 225 26 84 of online via onze website. Gebruik hiervoor de rode knop bovenaan de pagina. Het is helaas niet mogelijk om via e-mail of Facebook te reserveren.

Wanneer je met een groep of bedrijf komt eten, is het mogelijk om op rekening te betalen. Laat dit wel van te voren weten, zodat de benodigde bedrijfsgegevens tijdig bij ons bekend zijn. Wij vragen op de avond zelf dan om een legitimatiebewijs en visitekaartje.

Meer informatie over de mogelijkheden geven we graag bij het maken van de reservering, of kun je handig opvragen via amsterdam@mama-kelly.nl. Voor het betalen op rekening rekenen wij administratiekosten.

KAN IK OOK VIA INTERNET BIJ MAMA KELLY RESERVEREN?

Jazeker! Via computer, laptop, smartphone of tablet kan via onze website worden gereserveerd. Bij reserveringen voor groepen van 8 personen of meer is de reservering slechts een aanvraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Goed om te weten: gebruik een geldig e-mailadres bij het plaatsen van een reservering. Hierop ontvang je namelijk onze bevestiging.

Natuurlijk doen wij er alles aan om onze gasten van een zo mooi mogelijke avond te laten genieten. Al kan er natuurlijk altijd iets mis gaan. En mocht dat het geval zijn, dan staan wij altijd open voor kritiek. Sterker nog: we horen het graag als je ergens simpelweg niet tevreden over bent. Alleen zo kunnen wij ons blijven ontwikkelen, en daar waar nodig ook verbeteren.

Vraag op het moment zelf naar de leidinggevende, op een later tijdstip neem je via e-mail direct contact op met de sales afdeling van MaMa Kelly: salesamsterdam@mama-kelly.nl. Uiteraard kun je ook altijd langskomen om een en ander te bespreken. je kunt er zeker van zijn dat we iedere klacht zeer serieus nemen.