

Lieve gast,
Superleuk dat je een high tea box bij MaMa Kelly hebt besteld! Wij zijn heel blij dat wij – ondanks deze gekke tijden – alsnog een beetje MaMa Kelly bij jullie thuis kunnen brengen. Wij hebben het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk voor jou gemaakt. Zo ben je met één handeling klaar om de optimale ‘MaMa Kelly’ beleving in huis te halen. We lichten het menu en de bijbehorende handeling in dit document even toe.
Hartig
• Bananen walnoten brood met kleine doruvael
• Focaccia met huisgemaakte pastrami, gepofte paprika en pittige mango chutney
• Focaccia met gegrilde groenten, gepofte paprika en pittige mango chutney (vega)
• Wrap met gepekelde zalm, hoisin, rucola en wasabi crème
• Wrap met tomaat, soya, rucola en wasabi crème (vega)
• Lente quiche met witte asperges, doperwt en morilles
• Jackfruit rendang met steam bun en raita (indonesische yoghurt dip)
Zoet
• Roze scones met marmelade en crème fraiche
• Brioche met crème suisse
• Tartelette met Ecuador chocolade en limoen peper
• Tartelette met tonkaboon mousse
• Cannoli met ricotta, Thaise basilicum en bloedsinaasappel
• Pink eclair met chocomousse
• Chocolade nemesis met Fleur-du-Sel
• Duo donut en cronut met kaneelsuiker
Bereiding
Jackfruit rendang met raita crème
Plaats het bakje met de steam bun jackfruit rendang in de oven (het bakje gesloten) voor 9 minuten op 190 graden.
Plaats het gerecht op een bord en gebruik de raita crème als een dip.
Scones
De scones zijn in principe ready to eat! Hoewel wij het lekkerder vinden als je deze even een tikkie in de oven geeft! Voor 2 minuten op 190 graden, De twee dips doen de rest van het werk 😉
ENGLISH
Dear guest,
Very nice that you ordered a high tea box from MaMa Kelly! We are very happy that – despite these crazy times – we can still bring a little MaMa Kelly to your home. We have made it as easy and clear as possible for you. This way you are ready with only one action to bring the optimal ‘MaMa Kelly’ experience into your home. We explain the menu and the corresponding action in this document.
Savoury
• Banana walnut bread with small doruvael
• Focaccia with homemade pastrami, puffed bell pepper and spicy mango chutney
• Wrap with pickled salmon, hoisin, arugula and wasabi cream
• Quiche with white asparagus, pea and morilles
• Jackfruit rendang with steam bun and raita (indonesian yogurt dip)
Sweets
• Pink scones with marmalade and crème fraiche
• Brioche with crème suisse
• Tartlet with Ecuador chocolate and lime pepper
• Tartlet with tonkaboon mousse
• Cannoli with ricotta, Thai basil and blood orange
• Pink eclair with chocomousse
• Chocolate nemesis with Fleur-du-Sel
• Duo doughnut and cronut with cinnamon sugar
Preparation
Jackfruit rendang with raita cream
Place the tray with the steam bun jackfruit rendang in the oven (the tray closed) for 9 minutes at 190 degrees.
Place the dish on a plate and use the raita cream as a dip.
Scones
The scones are basically ready to eat! Although we like it better if you give it a touch in the oven! For 2 minutes at 190 degrees, the two dips will do the rest of the work!


