Lieve gast, 

Superleuk dat je een high tea box bij MaMa Kelly hebt besteld! Wij zijn heel blij dat wij – ondanks deze gekke tijden – alsnog een beetje MaMa Kelly bij jullie thuis kunnen brengen. Wij hebben het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk voor jou gemaakt. Zo ben je met één handeling klaar om de optimale ‘MaMa Kelly’ beleving in huis te halen. We lichten het menu en de bijbehorende handeling in dit document even toe.

Hartig

Bananen walnoten brood met kleine doruvael
Focaccia met huisgemaakte pastrami, gepofte paprika en pittige mango chutney
Focaccia met gegrilde groenten, gepofte paprika en pittige mango chutney (vega)
Wrap met gepekelde zalm, hoisin, rucola en wasabi crème
Wrap met tomaat, soya, rucola en wasabi crème (vega)
Lente quiche met witte asperges, doperwt en morilles
Jackfruit rendang met steam bun en raita (indonesische yoghurt dip)

Zoet

Roze scones met marmelade en crème fraiche
Brioche met crème suisse
Tartelette met Ecuador chocolade en limoen peper
Tartelette met tonkaboon mousse
Cannoli met ricotta, Thaise basilicum en bloedsinaasappel
Pink eclair met chocomousse
Chocolade nemesis met Fleur-du-Sel
Duo donut en cronut met kaneelsuiker

Bereiding

Jackfruit rendang met raita crème 

Plaats het bakje met de steam bun jackfruit rendang in de oven (het bakje gesloten) voor 9 minuten op 190 graden.
Plaats het gerecht op een bord en gebruik de raita crème als een dip. 

Scones

De scones zijn in principe ready to eat! Hoewel wij het lekkerder vinden als je deze even een tikkie in de oven geeft! Voor 2 minuten op 190 graden, De twee dips doen de rest van het werk 😉 

ENGLISH

Dear guest, 

Very nice that you ordered a high tea box from MaMa Kelly! We are very happy that – despite these crazy times – we can still bring a little MaMa Kelly to your home. We have made it as easy and clear as possible for you. This way you are ready with only one action to bring the optimal ‘MaMa Kelly’ experience into your home. We explain the menu and the corresponding action in this document.

Savoury 

Banana walnut bread with small doruvael
Focaccia with homemade pastrami, puffed bell pepper and spicy mango chutney
Wrap with pickled salmon, hoisin, arugula and wasabi cream
Quiche with white asparagus, pea and morilles
Jackfruit rendang with steam bun and raita (indonesian yogurt dip)

Sweets 

Pink scones with marmalade and crème fraiche
Brioche with crème suisse
Tartlet with Ecuador chocolate and lime pepper
Tartlet with tonkaboon mousse 
Cannoli with ricotta, Thai basil and blood orange 
Pink eclair with chocomousse 
Chocolate nemesis with Fleur-du-Sel
Duo doughnut and cronut with cinnamon sugar

Preparation

Jackfruit rendang with raita cream 

Place the tray with the steam bun jackfruit rendang in the oven (the tray closed) for 9 minutes at 190 degrees.
Place the dish on a plate and use the raita cream as a dip. 

Scones

The scones are basically ready to eat! Although we like it better if you give it a touch in the oven! For 2 minutes at 190 degrees, the two dips will do the rest of the work!