Selecteer een pagina

-MaMa’s Brunch-

Terwijl we volop in voorbereiding zijn voor een onvergetelijk mooie editie van MaMa’s Market op Moederdag, wordt er natuurlijk minstens net zo hard gewerkt aan de brunch in ons prachtige Ketelhuis. Zodat je voorafgaand aan (of juist tijdens) je dagje Market-fun ongegeneerd kunt genieten.

Tussen 10.00 en 13.00 uur schuif je aan voor een heerlijk buffet met onder andere koffie, bubbels, verse sapjes van Juicy Juice, brood van Menno, homemade eier- of makreelsalade, pastrami, carpaccio, verschillende kazen, mini-Klup Kelly sandwiches, cheese- en bananencake en yoghurt met granola.

Daarnaast heb je ook nog eens keuze uit diverse warme gerechten. Van kreeftensoep en een pulled chicken sandwich, tot aan de beroemde hotdog van Brandt & Levie en een truffel omelet. Kortom: de keuze is meer dan reuze. En lekker.
De prijs voor dit brunchfeestje is 27.50 per persoon. Kids tot 12 jaar betalen 12.50, en krijgen daarvoor ook nog eens homemade pancakes met topping, een gezond én lekker peren- of appelsapje van de Olmenhorst en schuiven natuurlijk ook aan voor het buffet. Klik hier voor de brunchkaart »

Kortom: Moederdag wordt één en al gezelligheid en puur genieten. Bij MaMa Kelly. Als jij tenminste op tijd je reservering doorgeeft. Telefonisch, en tijdens kantooruren. Via 070 217 0546.

-MaMa’s Market-

Ook al lijkt het nu nog ver weg, wij gaan alvast starten met de voorbereidingen voor de volgende editie van de immer gezellige MaMa’s Market. Want op zondag 14 mei 2017 is het gewoon weer MOEDERDAG!!
Ben jij of ken je een leuke ondernemer of creatieveling die graag op de leukste markt van Den Haag komt staan als exposant, vraag dan informatie op via events@mama-kelly.nl

MaMa’s Market wordt ook dit jaar weer groter en uitgebreider, dus we willen jou er graag bij!

-MaMa’s Family Dinner!-

Het beste nieuws voor de aankomende dagen is natuurlijk voor de kids. Er staat namelijk weer een heerlijk onbezorgde vakantie voor de deur, en dat betekent niets anders dan de allerhoogste tijd voor ook weer een nieuwe periode van MaMa’s Family Dinner. Van zaterdag 22 april tot en met zondag 7 mei.

Wat zijn ook alweer de kleine lettertjes? We serveren ons Family Hour tussen 17.00 en 18.00 uur. Zorg dus dat je op tijd bent, want, hoe streng dit ook klinkt: we hebben de tafels hierna weer hard nodig voor de reguliere gasten. Kids tussen de 2 en 12 jaar betalen 7,50 voor hun etentje, de volwassenen (in dit ene geval ben je vanaf je 13e ineens volwassen!) rekenen 12,50 af.

En oh ja: reserveren voor MaMa’s Family Hour kan alleen telefonisch. Zo kunnen wij de boel in goede banen leiden, en dat voorkomt teleurgestelde gezichtjes. En je begrijpt: dat kan een echte MaMa natuurlijk niet aan.

-MaMa Cares-

Het lijkt ons een prima idee om op de internationale dag van de liefde weer eens stil te staan bij de mensen die hiervan wel wat extra’s kunnen gebruiken. En daarvoor is natuurlijk MaMa Cares. Onze manier om net als een echte MaMa onvoorwaardelijke liefde te tonen.

Graag nodigen wij een aantal mensen uit die om welke reden dan ook wel een mooi etentje verdienen. Mensen die echte tegenslagen hebben gekend, of bijvoorbeeld gezinnen die nooit uit eten gaan omdat ze het simpelweg niet kunnen betalen. We noemen maar wat. Als jij mensen kent die het écht verdienen om even een avondje zorgeloos weg te zijn, mail ons dan. Op willemien@mama-kelly.nl.

Oh ja, dit is geen verkapte marketingstunt of een manier om volgers te krijgen. We doen dit volledig anoniem en zonder bijbedoelingen. Het heeft dus geen zin om mensen te taggen of om zo schrijnend mogelijke verhalen in de reacties te posten. Deze worden in verband met de privacy van iedereen sowieso verwijderd. Het draait gewoon om een beetje liefde. Want dat zou het veel vaker moeten doen.