MaMa Kelly Specials
MaMa in Concert

Na de waanzinnig gezellige (en stuk voor stuk binnen 10 minuten uitverkochte!) zondagen met Tino Martin, is het de hoogste tijd voor een nieuwe serie van MaMa in Concertmeer informatie »

Chicken & Lobster Monday

Het liefst geniet MaMa zeven dagen per week met van die welbekende volle teugen van het leven. En natuurlijk in het weekend nét een beetje extra. Maar ook… meer informatie »

Oesters

Je geniet op ons sophisticated terras ook tamelijk ongegeneerd van bijvoorbeeld classy cocktails en heerlijke oesters. meer informatie »

Freezlab x MaMa Kelly

Zo’n editie van MaMa Kelly in Concert is natuurlijk pure topsport. Dansen, drinken, lachen en feesten. En na een enorme inspanning schreeuwt je lichaam om herstel. En laten onze buren van FreezLab daar nu een perfecte manier voor hebben. meer informatie »

Overnachten

Maak je avondje uit compleet. Om écht onbezorgd van een avondje MaMa Kelly te genieten, zorg je dat je na jouw bezoek aan ons restaurant heerlijk overnacht bij onze buren van het Olympic Hotel. meer informatie »

Cocktails & Clicks

Cocktails & Clicks! Say what? Iedere donderdagavond schuif je bij MaMa Kelly Amsterdam aan voor de finest cocktails in town. meer informatie »