Vergaderingen
Bijzondere vergaderlocatie bij MaMa Kelly

Een vergadering bij MaMa Kelly is sowieso een unieke ervaring. Bouwen aan het team of een bedrijf in een inspiratievolle omgeving, iets presenteren in een dynamisch restaurant en met verschillende ruimtes, avantgardistische, roze looks en haar befaamde kip & kreeft op tafel, heeft ze praktisch alles in huis

  • Exclusieve ruimtes
  • Unieke locatie in het Olympisch Stadion
  • Goed bereikbaar met auto
  • Avantgardistische & roze looks

In onze aparte ruimtes kan in alle rust vergaderd worden. En onder het genot van de juiste culinaire brandstof worden nu eenmaal vaak de beste beslissingen genomen. Daar helpen wij als vanzelfsprekend graag aan mee.

Na de vergadering nog even ontspannen?

Ook dat verzorgt MaMa zoals alleen zij dat kan. Borrelen in een afgesloten ruimte, of gewoon gezellig aan de bar. En wanneer je met je gezelschap de dag mooi af wil sluiten, serveren wij graag een mooi, smaakvol en tot de verbeelding sprekend menu. Met een hoofdrol voor onze signature kip & kreeft. Of we stellen indien gewenst een compleet ander menu samen. Je snapt inmiddels hoe het werkt|: de mogelijkheden zijn legio.

 

Meer weten over de talloze mogelijkheden om te vergaderen bij MaMa Kelly? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Via onderstaand rode button. Ons salesteam zal vervolgens alles in het werk stellen om niets anders te doen dan verwachtingen waar te maken.

Vraag offerte aan